My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

«ΒηματίΖΩ» και «ΣΤΗΡΙΖΩ»

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» πραγματοποίησε  εκδήλωση στους χώρους του ράντσο Κιλκίς, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου

«Οργάνωση και Ενίσχυση Δράσεων Κοινωνικής Στήριξης ΑμεΑ και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μακεδονίας και Θράκης», με διακριτικό τίτλο «ΣΤΗΡΙΖΩ».

Η  εκδήλωση είχε στόχο την ενημέρωση της τοπικής κοινότητας  και ευρύτερης περιφέρειας για τις δράσεις που υλοποιεί και τις υπηρεσίες που παρέχει ο φορέας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ένταξη νέων ατόμων με αναπηρία σε δομές που εξασφαλίζουν αξιοπρεπή διαβίωση και κατάλληλες παροχές υγείας, αποφυγή ιδρυματισμού και στιγματισμού.

Για την υλοποίηση του στόχου αυτού, μέσω του προγράμματος  «Στηρίζω», δημιουργήθηκε και παρουσιάστηκε ολιγόλεπτο βίντεο, εκδόθηκε και μοιράστηκε έντυπο διαφημιστικό υλικό και φυλλάδιο και πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση της  υπάρχουσας ιστοσελίδας του φορέα, για να είναι δυνατή  η χρήση της  και από άτομα με αναπηρία. Επίσης η ιστοσελίδα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Σχολιάστε