My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βελτιώσεις στο Τελωνείο Ευζώνων

teloneio-euzonoiΣύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών που εγκρίθηκε το Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων και που ο προϋπολογισμός τους ανέρχεται σε 400.000 ευρώ, προβλέπεται η κατασκευή νέων χώρων WC, η ανακαίνιση υφισταμένων κτηρίων WC, η κατασκευή περίφραξης, η εγκατάσταση νέων σημείων ελέγχου και εργασίες ανακαίνισης κι ευπρεπισμού του κεντρικού κτηρίου και υποστέγων.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής Κιλκίς  Γ. Γεωργαντάς, σημειώνοντας ότι από την ενημέρωση που είχε απ` τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης  Αθανάσιο Καρούντζο, προκύπτει ότι  η δημοπράτηση των σχετικών εργασιών στο τελωνείο Ευζώνων ορίστηκε για τις 15 Ιουλίου 2014.

georgantas-giorgosΗ συνάντηση του κ. Γεωργαντά με τον κ. Καρούντζο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 30 Μαίου στην έδρα της ΑΔΜ-Θ στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Καρούντζος ενημέρωσε τον βουλευτή Κιλκίς για την έγκριση του  προγράμματος εργασιών βελτίωσης, επέκτασης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, θέμα για το οποίο ο Κιλκισιώτης βουλευτής πραγματοποίησε κατά το παρελθόν σειρά συναντήσεων και συνεργασιών, τόσο με τον κ. Καρούντζο όσο και με την πολιτική ηγεσία των αρμόδιων υπουργείων.

 

Σχολιάστε