My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Βαλκανιονίκης ο Γ. Παπαδόπουλος του ΓΑΣ Κιλκίς

Μια μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό κλασσικό αθλητισμό , το Κιλκίς και τον ΓΑΣ Κιλκίς, επιφύλασσε ο 25ος διεθνής Μαραθώνιος της πρωτεύουσας της Σερβίας  που διεξήχθη  την Κυριακή  στο Βελιγράδι.

Στο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου, που έγινε ταυτόχρονα με τον διεθνή Μαραθώνιο , με την ομάδα της Εθνικής μας  αγωνίστηκε ο Κιλκισιώτης  αθλητής Γιάννης Παπαδόπουλος που κατάφερε να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο κάνοντας μάλιστα ατομική επίδοση με 2 ώρες 29’47”, καταλαμβάνοντας  και την 7η θέση στην γενική κατάταξη του διεθνούς Μαραθωνίου.

Η εξαιρετική παρουσία του 27χρονου αθλητή του ΓΑΣ Κιλκίς με το εθνόσημο, στην πρώτη του παρουσία σε σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο Ανδρών, πέρα από μια τεράστια προσωπική δικαίωση για τον ίδιο για την συνεπή και αδιάλειπτη παρουσία του τα τελευταία χρόνια στα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων, αποτελεί και ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον αθλητισμό του Κιλκίς συνολικά, όσο και για τον σύλλογό του τον ΓΑΣ Κιλκίς στον οποίο ανήκει και αγωνίζεται από τον πρώτο χρόνο της αθλητικής του σταδιοδρομίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο,τα μέλη , οι προπονητές και οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς,  συγχαίρουν δημόσια τον Γιάννη Παπαδόπουλο και του εύχονται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες στο μέλλον.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Η “οικογένεια” του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς , συγχαίρει θερμά τον αθλητή του συλλόγου μας Γιάννη Παπαδόπουλο για την παρουσία του στους Βαλκανικούς  αγώνες Μαραθωνίου δρόμου  που διεξάχθηκαν  στο Βελιγράδι και την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου που συνοδεύτηκε από μια μεγάλη ατομική επίδοση .

Η επιτυχία αυτή του Γιάννη , που είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες αθλητών του ΓΑΣ  Κιλκίς  και μας έκανε για ακόμη μία φορά να αισθανθούμε ως Κιλκισιώτες  υπερήφανοι για τα παιδιά μας

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι, εκτός από το δυναμικό παρόν, το μέλλον για τον  Κιλκισιώτικο κλασσικό  αθλητισμό προδιαγράφεται ευοίωνο, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν εξαιτίας των σημερινών οικονομικών δυνατοτήτων της πατρίδα μας. Ταυτόχρονα όμως, επιβεβαιώνει την αξία του ελληνικού αθλητισμού και τονίζει την συμβολή του στην ανάδειξη διεθνώς μιας Ελλάδας, που παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, επιμένει, αγωνίζεται και πετυχαίνει.

                                                                                                             ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ

Η δημοτική αρχή Κιλκίς με αφορμή τη συνολική εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κιλκισιώτης Γιάννης Παπαδόπουλος στις διοργανώσεις του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Μαραθώνιου Δρόμου και του 25ου Διεθνούς Μαραθωνίου Βελιγραδίου που έλαβαν χώρα στις 22 Απριλίου 2012 στο Βελιγράδι, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Για την πολύ σημαντική επιτυχία που σημείωσε και μάλιστα με νέα ατομική του επίδοση (2.29′.47”) κατακτώντας τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου και την 7η συνολικά στον 25ο Διεθνή Μαραθώνιο Βελιγραδίου, η δημοτική αρχή Κιλκίς απευθύνει τα θερμότερα συγχαρητήριά της στο άξιο τέκνο του Κιλκίς, τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετέχοντας στις εν λόγω υψηλού επιπέδου διοργάνωσεις ως ο μοναδικός Έλληνας αθλητής, αγωνίστηκε επάξια με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας και με προσήλωση και αγάπη στο στόχο του κατόρθωσε να κάνει υπερήφανους όλους τους συμπατριώτες του στην Ελλάδα και ειδικά στο Κιλκίς, από όπου και κατάγεται.

Είναι πραγματικά ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο Κιλκίς να διαθέτει στο δυναμικό του ανθρώπους σαν τον Γιάννη Παπαδόπουλο που αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον του τόπου.

Σε ό,τι αφορά τον… μαραθώνιο δρόμο που έχει επιλέξει σε αγωνιστικό επίπεδο, η δημοτική αρχή Κιλκίς του εύχεται υγεία, καλή δύναμη και συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

 

 

Σχολιάστε