My Twitter Feed

17 Αυγούστου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

4ος στο κόσμο ο Δημήτρης Παυλίδης! -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

“Ξεπέρασαν κάθε όριο ευτελισμού” -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Γ. Κορακίδης: Πρώτος σε όλο το κόσμο! -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Σπήλαιο: Επισκέψιμο και ψηφιακά -

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Μένουμε στα ίδια υψηλά επίπεδα -

Τετάρτη, 3 Αυγούστου, 2022

Πιστώσεις για νέους γεωργούς -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Πλημμυρίδα κόσμου για την Ελ. Βιτάλη -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Νεκρός 23χρονος από συμπλοκή -

Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022

Α.Ρ.ΣΥ Παιονίας, το όνομα

paioniaΑυτόνομη Ριζοσπαστική Συνεργασία – Α.Ρ.ΣΥ Παιονίας, είναι το όνομα της νέας δημοτικής παράταξης, η οποία προτίθεται να διεκδικήσει τη Δημοτική Αρχή στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου.

Η ονοματοδοσία έγινε προχθές Κυριακή κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της 40μελούς Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία συγκρότησε ταυτόχρονα και Συντονιστική Γραμματεία, με τα μέλη της να τίθενται και υπεύθυνοι ομάδων δουλειάς. Επικεφαλής της ΣΕ θα είναι ο Χρήστος Ζησάκος και μέλη οι: Μιχάλης Αλβανός, Θόδωρος Θεοδωρίδης, Μαρία Μπλάτση, Γιώργος Πεχλιβανίδης, Ηλίας Φυτιλής, Ελένη Χαμουρούδη και Σοφία Ψαρρά.

Η πρώτη ομάδα υποψηφίων συμβούλων της παράταξης θ` ανακοινωθεί στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι τις 15 του ίδιου μήνα θα ολοκληρωθεί η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του συνδυασμού, η δε εκλογή του επικεφαλή θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες διακηρύξεις της, παράταξη θ` αγωνιστεί “για έναν άλλο δήμο, της συμμετοχής, της συλλογικότητας, της ισοτιμίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της διεκδίκησης, της ανάπτυξης, της άμεσης δημοκρατίας, της διαφάνειας και της κοινής προσπάθειας απέναντι στο μνημονιακό θεσμικό πλαίσιο που έχει οδηγήσει το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ασφυξία και στην καταστροφή”.

Η Κίνηση έχει αποκτήσει και σελίδα στο facebook, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχόλια
9 Σχόλια to “Α.Ρ.ΣΥ Παιονίας, το όνομα”
 1. Ο/Η Kampani λέει:

  Δηλαδή τι θα κάνουν.? θα καταργήσουν το μνημόνιο και θα κυβερνούν το Δήμο ανεξάρτητα και χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα…. ρε πι τε την αλήθεια στο κόσμο οτι είστε ΣΥΡΙΖΕΟΙ… και αφήστε το Αυτόνομη Ριζοσπαστική Συνεργασία….

 2. Ο/Η Αναρχικός Εθνικιστής λέει:

  χχαχχχααχχαχχαχχα εγραψες…. Το αυτονομη μου αρεσε κι εμενα. Αν βαλουν φορους στους δημότες 90% τοτε θα τα καταφερουν. Μετα βεβαια δεν ξερω που θα πανε να κρυφτουν!!!!!

 3. Ο/Η Kampani λέει:

  θέλω να βγουν για να γελάσει κάθε πικραμένος με αυτά που λένε προεκλογικά και αυτά που θα πάνε να κάνουν μετεκλογικά. θέλουμε να μας πουν τις θέσεις τους ξεκάθαρα για το τι θα κάνουν και οχι αερολογίες και ψευτοκουλτουρα αριστεριστικου τύπου ……τα ίδια βλέπουμε και στο μεγάλο τους αφεντικό το ΣΥΡΙΖΑ

 4. Ο/Η sofia psarra λέει:

  Τουλάχιστον, εμείς μιλάμε με ονοματεπώνυμο.Δεν κρυβόμαστε.Εμείς λέμε ξεκάθαρα την άποψη μας και μιλάμε για ένα αυτοδιοικητικό κίνημα που κύριο στόχο θα έχει τη συμμετοχή όλων μας για το καλό του τόπου μας.Όσοι επιλέγουν να κρύβονται από διάφορα ονοματάκια και στόχο έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ κακοπροαίρετη λογική, αποτελούν βούτυρο στο ψωμί των Βλαχοδημάρχων.

 5. Ο/Η Kampani λέει:

  Μα κοπέλα μου όλοι τα ίδια λένε και εσάς μια από τα ίδια είστε ……σε τι διαφέρει αυτή η φράση από ένα άλλο συνδυασμό …??? για πες μου………..<<για ένα αυτοδιοικητικό κίνημα που κύριο στόχο θα έχει τη συμμετοχή όλων μας για το καλό του τόπου μας"" χαίρω πολύ δηλαδή μια από τα ίδια και χειρότερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρουμε τώρα ποια πως λειτουργεί…. Το αυτόνομη σας μάρανε….

 6. Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΝΙΑ λέει:

  Αν δεν σας λέει τίποτα η φράση <> τότε σίγουρα το αυτόνομη σας μάρανε. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει και να ακούσει αυτό που θέλει να ακούσει. Εμείς καλούμε όλον τον κόσμο που είδε οτι τα μνημόνια δεν μας οδηγούν παρά μόνο στην υποβάθμιση της ζωής μας, οτι ο Καλλικράτης στην πράξη τελικά αντί να δώσει δύναμη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, της την στέρησε, οτι μόνο μέσα από την συλλογικότητα και την συμμετοχή στις αποφάσεις που μας αφορούν μπορούμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να βελτιώσουμε τις ζωές τις δικές μας και των άλλων, να έρθουν μαζί μας ενεργά.Ως ενεργοί πολίτες.Συμμετέχω στις αποφάσεις δεν σημαίνει ψηφίζω όταν είναι εκλογές αλλά θέλω να είμαι τμήμα αυτών που λαμβάνουν τις αποφάσεις για ότι με αφορά.Καλούμε όλον τον κόσμο που θέλει να ζει σε ένα καθαρό περιβάλλον με σεβασμό στη φύση που όλους μας γέννησε και σε στις επόμενες γενιές θα την αφήσουμε να έρθει μαζί μας.Με ίσους όρους για όλους.Θέλουμε να βοηθήσουμε, στον βαθμό που είναι εφικτό, όλους όσους έχουν ανάγκη.Με αγάπη για όλους τους συνδημότες μας ασχέτως του πολιτικού χώρου που ανήκει ο καθένας.Αυτό μπορεί να το δει όποιος θέλει γιατί οι διαδικασίες μας είναι ανοιχτές.Οι κακοπροαίρετες κριτικές δείχνουν οτι κάποιος δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι πραγματικά είμαστε και αναπαράγει στερεότυπα μοντέλα κριτικής π.χ.Για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται είμαστε εδώ.

 7. Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΝΙΑ λέει:

  Διορθώνω γιατί ότι έβαλα μέσα σε εισαγωγικά δεν περάστηκε στην απάντηση μου. Αν δεν σας λέει τίποτα η φράση η συμμετοχή όλων μας για το καλό του τόπου τότε σίγουρα το αυτόνομη σας μάρανε. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει και να ακούσει αυτό που θέλει να ακούσει. Εμείς καλούμε όλον τον κόσμο που είδε οτι τα μνημόνια δεν μας οδηγούν παρά μόνο στην υποβάθμιση της ζωής μας, οτι ο Καλλικράτης στην πράξη τελικά αντί να δώσει δύναμη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, της την στέρησε, οτι μόνο μέσα από την συλλογικότητα και την συμμετοχή στις αποφάσεις που μας αφορούν μπορούμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να βελτιώσουμε τις ζωές τις δικές μας και των άλλων, να έρθουν μαζί μας ενεργά.Ως ενεργοί πολίτες.Συμμετέχω στις αποφάσεις δεν σημαίνει ψηφίζω όταν είναι εκλογές αλλά θέλω να είμαι τμήμα αυτών που λαμβάνουν τις αποφάσεις για ότι με αφορά.Καλούμε όλον τον κόσμο που θέλει να ζει σε ένα καθαρό περιβάλλον με σεβασμό στη φύση που όλους μας γέννησε και σε στις επόμενες γενιές θα την αφήσουμε να έρθει μαζί μας.Με ίσους όρους για όλους.Θέλουμε να βοηθήσουμε, στον βαθμό που είναι εφικτό, όλους όσους έχουν ανάγκη.Με αγάπη για όλους τους συνδημότες μας ασχέτως του πολιτικού χώρου που ανήκει ο καθένας.Αυτό μπορεί να το δει όποιος θέλει γιατί οι διαδικασίες μας είναι ανοιχτές.Οι κακοπροαίρετες κριτικές δείχνουν οτι κάποιος δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι πραγματικά είμαστε και αναπαράγει στερεότυπα μοντέλα κριτικής π.χ. όλοι ίδιοι είστε, είστε μία από τα ίδια,σε τι διαφέρετε εσείς από τους άλλους κ.λ.π. Για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται είμαστε εδώ.

  • Ο/Η Kampani λέει:

   Μανια σε ευχαριστώ για την απάντηση και την προσέγγιση που έκανες . Είσαι αγωνίστρια στη ζωή και αυτό το έχεις αποδείξει πολλές φορές. Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα ολόκαρδα σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα να έχεις. Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να πω το ίδιο…..

 8. Ο/Η Αναρχικός Εθνικιστής λέει:

  “Συμμετέχω στις αποφάσεις δεν σημαίνει ψηφίζω όταν είναι εκλογές αλλά θέλω να είμαι τμήμα αυτών που λαμβάνουν τις αποφάσεις για ότι με αφορά. Καλούμε όλον τον κόσμο που θέλει να ζει σε ένα καθαρό περιβάλλον με σεβασμό στη φύση που όλους μας γέννησε και σε στις επόμενες γενιές θα την αφήσουμε να έρθει μαζί μας”
  Μανια δηλαδή τις αποφασεις θα τις παιρνουν οι πολιτες σε κάθε δημοτικο συμβουλιο;;; Η το δημοτικο συμβουλιο ΜΟΝΟ;;;; Θελω να μου πεις τη διαφορα σας….

Σχολιάστε