My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αύξηση “εισαγόμενων” εργατών

Την αύξηση του αριθμού εισδοχής εποχικών εργατών κτηνοτροφίας στο Νομό Κιλκίς εισηγήθηκε η Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Κιλκίς μέσω του προέδρου της Παντελή Σωτηριάδη, καθώς το ποσοστό απορρόφησής τους την προηγούμενη διετία ανήλθε στο 100%.

Ο καθορισμός του όγκου εισδοχής πολιτών τρίτων χωρών για εργασία στην ΠΕ Κιλκίς με τη διαδικασία μετάκλησης, συζητήθηκε τη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου σε σύσκεψη που συγκάλεσε στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο οποίος έκανε λόγο για ανάγκη άμεσης κάλυψης των αναγκών στον πρωτογενή τομέα, «έναν νευραλγικό για την τοπική οικονομία κλάδο».

Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε εκτίμηση των αναγκών και του αριθμού των θέσεων και διαπιστώθηκε συναντίληψη όσον αφορά την ανάγκη κάλυψης κυρίως στον πρωτογενή τομέα.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος, εκτός των υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Κιλκίς, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Γιώργος Ηλιάδης, από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Κ. Μακεδονίας Α.Δ.Μ.Θ/Τμήμα Αδειών Διαμονής Κιλκίς ο Ιωάννης Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κιλκίς Γιώργος Λασκάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιγοπροβατοτρόφων Ν. Κιλκίς Χρήστος Σολομωνίδης, ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας Θωμάς Καρυπίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Γιώργος Ιωαννίδης.

Σχολιάστε