My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αύξηση έκτακτης χρηµατοδότησης

Τα οικονομικά νέα της ημέρας από την ZOTOS ΑΕΠΕΥ.

page0001Αύξηση της έκτακτης χρηµατοδότησης µέσω ELA για τις ελληνικές τράπεζες ενέκρινε η ΕΚΤ: το ποσό ανέρχεται στα 68,3 δις και θα ανακουφίσει τις ελληνικές τράπεζες , για διάστηµα δύο εβδοµάδων. .

Goldman Sachs: Στις µεταρρυθµίσεις η διαφωνία Ελλάδας-Ευρωζώνης: το ρίσκο λανθασµένου υπολογισµού στις διαπραγµατεύσεις παραµένει υψηλό και θα κορυφωθεί στο διάστηµα από τώρα µέχρι το τέλος του µήνα, όταν λήξει το πρόγραµµα.

Αισιοδοξία Βαρουφάκη για την Παρασκευή ενώ η Γερµανία βλέπει µικρό περιθώριο ελιγµών για διαπραγµάτευση µε την Ελλάδα

∆ΙΕΘΝΗ ΝΕΑ Ήπιες απώλειες στη Wall εν αναµονή των πρακτικών της Fed: το ενδιαφέρον των αναλυτών στρέφεται στα πρακτικά από την τελευταία συνεδρίαση νοµισµατικής πολιτικής της Fed αναζητώντας ενδείξεις για το χρονοδιάγραµµα αύξησης των επιτοκίων. Η η Fed αναµένει αύξηση της βιοµηχανικής παραγωγής κατά 1,8%, έναντι αύξησης 3,1% που είχε καταγραφεί το 2014.

Καλά νέα για την Credit Agricole: Η µεγάλη γαλλική τράπεζα ανακοίνωσε αύξηση κερδών 13% στα 697 εκατ. ευρώ, ενώ µείωσε κατά 42%, στα 499 εκατ. ευρώ, τις προβλέψεις για τα προβληµατικά δάνεια. Σε επίπεδο έτους, τα καθαρά κέρδη διαµορφώθηκαν στα 2,34 δισ. ευρώ, χαµηλότερα κατά 6,8% σε σχέση µε το 2013.

Πού στηρίζεται το ράλι των ευρωαγορών: αν δεν επιδεινωθεί η κατάσταση στην Ουκρανία ή την Ελλάδα, οι µετοχές της Ευρώπης βρίσκονται στα πρόθυρα ενός κύκλου αναβάθµισης, σύµφωνα µε αναλυτές.

 

 

Αποποίηση Ευθύνης

Οι απόψεις, τιµές, ποσά ή επιτόκια και κάθε προφορική ή γραπτή ανάλυση είναι ενδεικτικές, αντανακλούν καλόπιστα γενόµενες παραδοχές και εκτιµήσεις µας όπως και τη διαθέσιµη σε µας πληροφόρηση για τα σχετικά δεδοµένα της αγοράς, έχουν δε απλώς ενηµερωτικό χαρακτήρα και δεν συνιστούν σε καµία περίπτωση προτροπή για πραγµατοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής. Τα δεδοµένα που παρατίθενται έχουν ληφθεί από πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες και έχει καταβληθεί κάθε δυνατή επιµέλεια για την ορθή επεξεργασία τους. Ωστόσο, τα δεδοµένα δεν έχουν επαληθευτεί από την Εταιρία και δεν παρέχεται καµία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, για την ακρίβεια, πληρότητα ή εγκυρότητά τους. Οι απόψεις που διατυπώνονται ισχύουν κατά τη χρονική στιγµή εκδόσεως του εντύπου και υπόκεινται σε αναθεώρηση χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση.

Σχολιάστε