My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Αφαιρέθηκε ΑΤΜ έξω από το Νοσοκομείο

Ο πρώην ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης, εκφράζει την ικανοποίησή του για την αφαίρεση του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, που υπήρχε στην πύλη του Νοσοκομείου.

Σε ανοιχτή επιστολή του προς τις διοικήσεις της Τράπεζας Πειραιώς και του Νοσοκομείου Κιλκίς, καθώς και προς τον αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο Κιλκίς, ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει τα εξής:

“Κύριοι,

Με χαρά διαπίστωσα πως το εν λόγο ΑΤΜ έχει αφαιρεθεί από την πύλη του Νοσοκομείου και έχει πάψει να δημιουργεί πρόβλημα στην είσοδο – έξοδο του Ιδρύματος και στους εργαζομένους της πύλης που ήταν σε καθημερινή διαμάχη με τους εκτός Νοσοκομείου πελάτες που θεωρούσαν πως το ΑΤΜ σε συνδυασμό με το εύκολο παρκάρισμα και διπλοπαρκάρισμα τους έλυνε τα χέρια.

Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Τράπεζας που την επιστολή μου την έλαβε ως καταγγελία και προχώρησε στην άμεση διακοπή λειτουργίας του και τελικά στην απομάκρυνσή του.

Δεν γνωρίζω εάν η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ο Αντιπεριφερειάρχης ή ο Δήμαρχος που είχαν λάβει σχετικές επιστολές, έχουν παίξει κάποιον ρόλο στην παραπάνω διαδικασία.”

Σχολιάστε