My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αυτός είναι ο νομός του Κιλκίς

Κατάφυτα δάση, λίμνες και ποτάμια, γραφικοί οικισμοί και άνθρωποι που τιμούν τις παραδόσεις του τόπου τους. Αυτός είναι ο νομός του Κιλκίς. Ένας τόπος γεμάτος εμπειρίες, έτοιμος να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις σε όσους τον γνωρίσουν από κοντά.

DOIRANIΤο Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, αφιερώνει το Top Story του στον ανεξερεύνητο νομό του Κιλκίς και προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει τους κρυμμένους θησαυρούς του. Από τη γραφική κωμόπολη της Γουμένισσας με την παράδοση στην οινοποιία και στα χάλκινα, στις πλάβες της λίμνης Δοϊράνης, στους καταρράκτες του Σκρα και στον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων.

Ανάμεσα στις βουνοκορφές του Πάικου και του όρους Μπέλες, το μεγαλείο της φύσης με τους εντυπωσιακούς ορεινούς όγκους και το έντονο υδάτινο στοιχείο, σε συνδυασμό με το μεγαλείο των ανθρώπων με τον ενθουσιασμό, το πάθος και τις παραδόσεις τους που αποτελούν την καθημερινότητα τους, ξεδιπλώνουν έναν, άγνωστο σε πολλούς, ελκυστικό προορισμό.

Ανακαλύψτε τον μέσα από τις σελίδες του Discovergreece.com και ετοιμάστε αποσκευές για να ζήσετε από κοντά τις μαγευτικές διαδρομές και ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρει το Κιλκίς!

Σχολιάστε