My Twitter Feed

3 Αυγούστου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιά -

Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

ΠΕΚιλκίς: Επιφυλακή για πυρκαγιές -

Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

“Πήρε φωτιά” το Γυναικόκαστρο! -

Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Απειλείται το ΑΕΙ Κιλκίς -

Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Άνοδος ο ιός, κάθοδος τα εμβόλια! -

Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Κοινή εξόρμηση για εμβολιασμούς -

Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Κρούσια: Για το νερό και άλλα… -

Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Άνοιγμα Παιονίας σε Γερμανία -

Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Ατέρμων: Συνεργασία με Βαλένθια!

To ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΕΡΜΩΝ ξεκινά συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ισπανία και την Ευρώπη, την Valencia C.F.

Μέσα από αυτήν την κεντρική, πολυετή συνεργασία δίνεται η δυνατότητα στις ακαδημίες Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ , ΑΣ ΜΥΓΔΟΝΑΣ 2007 και ATERMON FOOTBALL CLUB να συνεργαστούν πολυεπίπεδα με μια ποιοτική και μοντέρνα Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ακαδημία, αυτή της Βαλένθια.

Με αυτήν την συμφωνία, οι ακαδημίες μας ξεκινούν έναν κύκλο επιμόρφωσης, παροχής τεχνογνωσίας και ανταλλαγής απόψεων με τους υπεύθυνους και προπονητές της Valencia C.F., με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη προπόνηση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη βελτίωσή τους και την καλύτερη εξέλιξή τους κατά την διάρκεια εκπαίδευσής τους στις ακαδημίες μας.

Η Valencia CF είναι μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες της Ισπανίας με 101 χρόνια λειτουργίας και μία από τις σημαντικότερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου υπήρξαν μέλη της.

Από τις τάξεις της ομάδας έχουν βγει αλλά και περάσει πολλά μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κανιθάρες, Ντάβιντ Σίλβα, Βίγια, Μεντιέτα, Αϊμάρ, Μάτα, Αγιάλα, Αλμπιόλ, Ίσκο, Μαρτσένα, Χοακίν, Μπαράχα, Πάλοπ, Αλμπέλδα, Κέμπες, Άλμπα, Ανγκούλο, Οταμέντι, Μιγιάτοβιτς, Ορτέγα, Πελεγκρίνο, Ρομάριο, Μοριέντες, Νεγκρέδο, Ντεσάν, είναι μόνο λίγοι από τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν αυτή την φανέλα. Παράλληλα, τα «φυτώρια» του συλλόγου, γνωστά ως «Πατέρνα», είναι μια από τις διασημότερες και πιο παραγωγικές ακαδημίες ποδοσφαίρου στον κόσμο, εξάγοντας πολλούς και μάλιστα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως David Silva, Jordi Alba, Juan Bernat Velasco, José Luis Gayà, Paco Alcácer, Raúl Albiol, Miguel Ángel Angulo, Gaizka Mendieta, Javier Farinós, Fernando, Andrés Palop and David Albelda among others.
Η Βαλένθια έχει σχεδιάσει και οργανώσει , ένα ποδοσφαιρικό σχολείο, ένα δομημένο πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εξέλιξης παιδιών από 4 έως 18 ετών, για αγόρια και κορίτσια:

• Grassroots Program για ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Junior Bats (4-5 ετών) – Stage 1 (6-10 ετών) – Stage 2 (11-15 ετών) – Stage 3 (16-18 ετών),

• Σχολή Τερματοφυλάκων,

• Πρόγραμμα Ατομικών Προπονήσεων,

• Επισκέψεις προπονητών της Valencia CF Academy

• Elite Development Program (Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ταλαντούχων Ποδοσφαιριστών). H Valencia CF Academy Greece έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για τη Valencia CF.

Το προπονητικό μας πρόγραμμα θα είναι ταυτόσημο με την προπονητική μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια:

• 3-ετές προπονητικό πρόγραμμα της Valencia C.F.,

• 3 προπονητικά Σεμινάρια σε κάθε σεζόν για την εκπαίδευση των προπονητών κάθε ακαδημίας στην μεθοδολογία της Valencia C.F. Academy

• 4 On line Προπονητικά Σεμινάρια με τους υπεύθυνους του προπονητικού προγράμματος της Valencia CF ώστε να υπάρχει συνεχή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια της χρονιάς,

• Τεχνικό ταξίδι στην Ακαδημία της Valencia C.F. Ένα ετήσιο ταξίδι των τεχνικών διευθυντών των συνεργαζόμενων ακαδημιών ποδοσφαίρου κάθε χώρας στην Ακαδημία της Valencia CF,

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών για παιδιά, αλλά και καταξιωμένοι συνεργάτες, υποστηρίζουν τη λειτουργία μας και εγγυώνται τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία που συνεπάγεται η οργάνωση μιας ποιοτικής ποδοσφαιρικής Ακαδημίας σύμφωνα με τα πρότυπα της Valencia CF Academy.

Οι στόχοι μας:

1. Να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικές και ποιοτικές Ακαδημίες με πρότυπο την Ακαδημία της Valencia CF,

2. Η κοινωνικοποίηση των παιδιών μας μέσα από το ποδόσφαιρο.

Να δημιουργήσουμε νέους και υγιείς φιλάθλους μέσα από τις Ακαδημίες, να φέρουμε οικογένειες και παιδιά στις ακαδημίες μας,

3. Να ανακαλύψουμε και να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ακολουθήσουν το Valencia CF International Pathway, να παίξουν στην Βαλένθια ή σε ομάδες υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, να τους προετοιμάσουμε για μια επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα.

4. Να συμμετάσχουμε σε ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις με διεθνή και πανελλήνιο χαρακτήρα (Σεμινάρια, Προπονητικά Camp, Καλοκαιρινά Προγράμματα, κ.α.) στηριζόμενοι στην πολυετή εμπειρία της Valencia CF και του Αθλητικού Κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ.

5. Οι Ακαδημίες να είναι υγιείς διοικητικά και οικονομικά.

Η πρώτη μας γνωριμία ξεκινάει στις 26-30 Ιουνίου με το επίσημο Camp της Ακαδημίας της Βαλένθια στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων με την παρουσία των Ισπανών προπονητών Vicente Roch (Κ12 Ακαδημία Βαλένθια) και του Jordi Huerta (Σχολές Ποδοσφαίρου Βαλένθια). Ήδη σε σύντομο διάστημα 120 παιδιά έχουν δηλώσει συμμετοχή: http://www.atermongroup.gr/valenviacfcamp.el.aspx

Σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη παρέα των σχολών ποδοσφαίρου της Βαλένθια μιας ομάδας με μακριά παράδοση στην εκπαίδευση και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών παγκόσμια.

Σχολιάστε