My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ασφαλτοστρώσεις στη ΔΕ Κιλκίς

Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην πόλη του Κιλκίς και σε επτά ακόμη οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς, πλακοστρώσεις πεζοδρομίων και έργα συντήρησής τους προγραμματίζονται μέσα στο επόμενο διάστημα από τη Δημοτική Αρχή.

Οι τεχνικές εργασίες περιλαμβάνουν ανακατασκευή των υφιστάμενων δρόμων, με απόξεση ασφαλτικού οδοστρώματος και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, κατασκευή νέων δρόμων με την υπόβαση και τη βάση τους, τοπικές αποκαταστάσεις, όπου απαιτείται, συντήρηση πεζοδρομίων με αντικατάσταση φθαρμένων πλακιδίων ή με την ανακατασκευή τμημάτων τους.

Στο Κιλκίς με νέες στρώσεις ασφάλτου θα κατασκευαστούν οι οδοί Ουτσκούνη, Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Στέρνας, Παπαναστασίου, Παπαθεοφίλου, Καβάφη, Φλέμινγκ και τμήματα των οδών Δοϊράνης, Κωστή Παλαμά και Παπαγιαννάκου. Ασφαλτοστρώσεις προβλέπονται  σε τμήματα του δρόμου προς το Λόφο των Ηρώων της μάχης του Κιλκίς, στις εισόδους του Ζαχαράτου, του Μεταλλικού και της Κολχίδας και αποκαταστάσεις δρόμων σε Κρηστώνη και Καστανιές.

Εντός της πόλης θα γίνουν, επίσης, εργασίες διάνοιξης – ασφαλτόστρωσης επί των οδών Βάρναλη και Στέρνας και θα κατασκευαστεί πεζόδρομος στην οδό Σκρα ενώ θα πλακοστρωθούν οι οδοί Σεφέρη, Πολυτεχνείου, Διογένους με Περικλέους, Παύλου Μελά, Φλέμινγκ, Πλάτωνος, Χ. Μαρτιάδη, Σπύρου Αυγητίδη, Ευρώπης και Βάρναλη.

Νέοι ασφαλτοτάπητες θα κατασκευαστούν τέλος σε Καστανιές, Κρηστώνη, Βαπτιστή και Μεγάλη Βρύση.

Τα έργα οδοποιίας δημοπρατήθηκαν με το σύστημα της ανοιχτής δημοπρασίας με αρχικό ποσό προϋπολογισμού  1.239.000 ευρώ, το οποίο με βάση την οικονομική προσφορά του αναδόχου, συμβασιοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου στο ποσό των 527.385,83 ευρώ.

Τη σύμβαση συνυπέγραψαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ανέστης Πογέλης και ο ανάδοχος της εργοληπτικής επιχείρησης ΓεώργιοςΣολομών  Αμανατίδης.

Η χρηματοδότηση των οδικών έργων προέρχεται από τους ΚΑΠ επενδυτικών δαπανών και η επίβλεψη των τεχνικών εργασιών τους θα γίνει από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Σχολιάστε