My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ασημένιος τζουντόκα του Αίαντα

Στους 1ους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες  Τζούντο που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου στα  Ιωάννινα  το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Πωγωνίου, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τον Πανηπειρωτικό Α. Σ. με συμμετοχή 350 αθλητών – τριων από διάφορες πόλεις της χώρας όπως, Τρίκαλα, Βόλος, Λάρισα, Κατερίνη, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Αθήνα.

aiasΤο παρόν έδωσε  ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς  με τον 9χρονο Τζουντόκα  Αλέξανδρο Κατσαρώνα από το Καμπάνη Κιλκίς ο οποίος κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας το Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Junior A΄ – 27κ. κατακτώντας 3 νίκες και 1 ήττα.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου και του προπονητή  Κου Καρύτσα Αθανασίου πτυχιούχου Γ΄ κατηγορίας Γ. Γ. Α. 2 DAN W.J.F. εκφράζονται τα θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία και εύχονται μελλοντικές διακρίσεις.

Τέλος ευχαριστούν τον  Ασημένιο Πρωταθλητή Ευρώπης 2015 στο Παραδοσιακό Τζούντο Μαϊστρέλλη Αυγερινό για την μεταφορά της αποστολής από το Κιλκίς καθώς επίσης τον Βοηθό Προπονητή  Κατσαρώνα Χρήστο  του Α.Σ. Αίας Κιλκίς για την πολύτιμη προσφορά του στους αγώνες.

* Στην φωτογραφία ο Ασημένιος Κατσαρώνας Αλέξανδρος με τον προπονητή του Καρύτα Αθανάσιο και τον αδερφό του Β. Προπονητή Κατσαρώνα Χρήστο.

Σχολιάστε