My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Αρχίζει η αποσυμφόρηση Χέρσου

mouzalas-sismanidisΤο στρατόπεδο ”Μαζαράκη” στο Χέρσο δεν πληροί τις προδιαγραφές και τις υποδομές φιλοξενίας που απαιτεί ένα Κέντρο Φιλοξενίας και γι` αυτό θα αποσυμφορηθεί σταδιακά, κάτι που θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο με τη μεταφορά και μετεγκατάσταση προσφυγικών οικογενειών σε νέα άλλα κέντρα φιλοξενίας.

Τη δέσμευση αυτή επανέλαβε ο αν. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, στον δήμαρχο Κιλκίς, Δημ. Σισμανίδη, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, τη περασμένη Κυριακή.

Όσο για τον δήμαρχο Κιλκίς, επανέλαβε το  αίτημα του δήμου για την αποσυμπίεση του Κέντρου του Χέρσου και την οριστική παύση της λειτουργίας του το φθινόπωρο, κάτι που σύμφωνα με τον κ. Σισμανίδη αποδέχτηκε ο υπουργός.

Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημαρχείο Κιλκίς μετά από σχετικό τηλεφώνημα συνεργάτη του κ. Μουζάλα. Κατά τη διάρκειά της ο υπουργός εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους κατοίκους του Χέρσου για την υπομονή και την ανοχή που επέδειξαν στο προσφυγικό ζήτημα, καθώς και όλους τους πολίτες του Δήμου Κιλκίς για την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς τους πρόσφυγες.

 

Σχολιάστε