My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αρκεί που απαλλαγήκαμε!

Του Θανάση Καρτερού.


Με δέκα πόντους χιόνι βάρεσε διάλυση το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη. Χιλιάδες άτυχοι αποκλείστηκαν στην εθνική οδό, ταλαιπωρήθηκαν και κινδύνεψαν, χωρίς κανένας Πατούλης, καμιά Περιφέρεια, και κανένας απρόσωπος να τους προειδοποιήσει για μια κακοκαιρία που όλοι τους ήξεραν από μέρες ότι έρχεται.

Ο Κυριάκος, τη στιγμή που το διαφημισμένο και καλοπληρωμένο ιδιωτικό του κράτος χτυπούσε μπιέλα, έβγαινε σέλφι για να επιδείξει στο πανελλήνιο για άλλη μια φορά τη φωτογένειά του. Αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Μόρια τα παιδιά ξεπαγιάζουν, οι μεγάλοι αργοπεθαίνουν χωρίς τα στοιχειώδη, μια πόλη ολόκληρη της δυστυχίας βουλιάζει στη μιζέρια και στο δράμα της, ενώ εμείς γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα της ανθρωπιάς.

Τα σκουπίδια κάνουν πάρτι, οι συνθήκες είναι συνθήκες ντροπής για την Ελλάδα, για την Ευρώπη και για τον κακό τους τον καιρό. Τα κανάλια σωπαίνουν, οι ρήτορες του χοιρινού χαίρονται, το επιτελικό κράτος υπνώττει ή φωτογραφίζεται με τη Μαρέβα, μια ανθρωπιστική τραγωδία είναι προ των πυλών. Αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση έχει ξαμολήσει τους «έτσι γαμάνε οι χακί» να βιάζουν άσυλα, σπίτια, ανθρώπους, νόμους, προφήτες και νοικοκυρίστικες προσδοκίες. Γίνεται του Ινδαρέ και ο πρωθυπουργός μας κραυγάζει υπέρ του Χρυσοχοΐδη και ψιθυρίζει κατά των «υπερβολών» στην αστυνομική καταστολή.

Aυτές τις γιορτές κάντε δώρο μια συνδρομή και δώστε μας δύναμη. Χαρίστε πρόσβαση στο 24ores.gr και στηρίξτε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Ενημερώνοντας τους αδαείς για το μονοπώλιο της βίας που έχει η εξουσία του. Κατά τα άλλα, η εγκληματικότητα αυξάνεται. Αλλά δεν πειράζει. Βαράτε, σακατέψτε, ταπεινώστε, ξεβρακώστε, και ύστερα συκοφαντήστε και κατηγορήστε από πάνω όποιον σας γουστάρει. Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κέρδη και τα μερίσματα φορολογούνται λιγότερο, οι μεγάλες επιχειρήσεις ανακουφίζονται από τους… δυσβάσταχτους φόρους, ο ΕΝΦΙΑ μειώνεται για τους προνομιούχους, η εργασία κατρακυλάει στα ερέβη της πρωταρχικής συσσώρευσης και της νεοφιλελεύθερης ζούγκλας, η δέκατη τρίτη σύνταξη πάει στο χρονοντούλαπο, ο βασικός μισθός των φτωχών και των νέων μένει στα ίδια για όσο θέλει ο Σταϊκούρας, η προδοτική συμφωνία πρέπει να τηρηθεί, αλλά και να τιμηθεί, ο Κυριάκος το παίζει ποδηλάτης των ορέων, αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ζει κι ο Βάρναλης, να μας τα ψάλει. Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο. Αλλά δεν πειράζει.

Καλή χρονιά. Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Άρθρο στην ΑΥΓΗ

Σχολιάστε