My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Αργυρή η Φουλεδάκη στο Ευρωπαϊκό

Στις 10/12 Νοεμβρίου 2019 διεξήχθη το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo Deaf στην Αττάλεια Τουρκίας που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του πανεπιστημίου. 

Στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος πλαισιώθηκε εκτός από το ατομικό αγωνιστικό που είχε και 5×5 και 4×4 αθλητές-ριες με χαρακτήρα ομαδικό. Ένα μοντέλο αγώνα που επισημοποιήθηκε στην Νότια Κορέα. Επίσης Poomsae ατομικό, διπλό και ομαδικό. Πρέπει να τονίσουμε ότι η Γ.Γ. Α. αναγνωρίζει όλα τα στυλ.

Η ελληνική αποστολή αποτελείτο από 10 αθλητές-ριες, προπονητή εθνικής και αρχηγό αποστολής. Η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Φουλεδάκη στην κατηγορία +67 κιλά που πλαισίωσε την εθνική Ελλάδος κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο αγωνιζόμενη στον τελικό με την Τουρκάλα Χρυσή Ολυμπιονίκη του 2017. Η αναμέτρηση ήταν πολύ σκληρή αλλά οι ποινές που καταχωρήθηκαν από τη διαιτησία μάς στέρησαν την καλύτερη διάκριση. Επίσης κατάφερε να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο ο αθλητής Λιότσος Παύλος του Α.Σ. Άλμπατρος Μενεμένης με δύσκολες αναμετρήσεις και στερήθηκε την καλύτερη διάκριση στον ημιτελικό χάνοντας στον χρυσό πόντο.

Με δυο μετάλλια και μια 5η θέση στο ατομικό αγωνιστικό και 5η θέση στο ομαδικό αγωνιστικό, και δυο αθλητές στο ατομικό Poomsae, 7η και 8η θέση αντίστοιχα επέστρεψε η Εθνική αποστολή από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια έδωσαν στην αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Φουλεδάκη για τη σημαντική διάκριση ο πρόεδρος κ Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.

Η χαρά και η υπερηφάνεια ήταν πολύ μεγάλη τη στιγμή που η Ελληνική σημαία ήταν ψηλά με τα ωραιότερα χρώματα. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλήτριά μας σε όποιες διοργανώσεις ακολουθούν.

Δελτίο τύπου Α.Σ. “Η Τόλμη” Κιλκίς

Σχολιάστε