My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Απ` τη ΝΟΔΕ, υποψήφιος σε ΕΒΕ

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ, Κωνσταντίνος Βιολιτζής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη προεδρία του Επιμελητηρίου Κιλκίς, δηλώνοντας ότι λαμβάνει την πρωτοβουλία “μαζί με ένα  πυρήνα επιχειρηματιών”.

Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, δήλωσε με τον πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει ή θα δώσει χρίσμα στις εκλογές συλλόγων, φορέων κι επιμελητηρίων.

“Δεν θα εμπλακούμε σε εκλογές επαγγελματικών φορέων, δεν θα υπάρξει κεντρική ανάμειξη. Μπορεί κάποιος υποψήφιος να είναι κοντά στη ΝΔ αλλά δεν ταιριάζει ούτε στον δικό μου χαρακτήρα να το κάνω και αν το κάναμε δεν θα σεβόμασταν την αυτονομία τους“, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Η δήλωση του κ. Βιολιτζή: 

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κάθε τόπος έχει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του, κάθε επιχείρηση έχει αδύνατα και δυνατά σημεία και σε κάθε εποχή υπάρχουν δυσκολίες μα και πολλές ευκαιρίες.  Η επιχειρηματικότητα είναι ο πλέον σημαντικός παράγοντας για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την κοινωνική ευημερία.

Τα επιμελητήρια πρέπει να αποτελούν τον πλέον σημαντικό θεσμό της επιχειρηματικής δραστηριότης, προωθώντας καινοτόμες και σύγχρονές πολιτικές που θα συνδράμουν ουσιαστικά στην αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών στον σημερινό ταχύτατα εναλλασσόμενο περιβάλλον.

Στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο του τόπου μας διαβλέπεις έντονα την κοινωνική επιθυμία για ανανέωση των προσώπων, των ιδεών και των οραμάτων.

Σε αυτό το κάλεσμα λαμβάνω πρωτοβουλία μαζί με ένα  πυρήνα επιχειρηματιών  που έχουν  δίψα για προσφορά, γνώση για το σήμερα, αγωνία για το αύριο και έχουν ως  στόχο να διεκδικήσουν και να αναλάβουν τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Ένας στόχος που δεν είναι αυτοσκοπός αλλά εντάσσεται μέσα σ’ ένα πλαίσιο δημιουργίας και αναγέννησης που τόσο ανάγκη έχει ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος του Κιλκίς.

Οραματιζόμαστε ένα Επιμελητήριο ισχυρό, αποτελεσματικό, οικονομικά και πολιτικά ανεξάρτητο, βιώσιμο και διάφανο. Δεν θα παρέχει μόνο γρήγορες και άμεσες διοικητικές υπηρεσίες, για τις οποίες καταβάλλονται τέλη, αλλά θα είναι ένας δυνατός και αξιόπιστος φορέας ενημέρωσης, ουσιαστικής υποστήριξης των μελών του, χωρίς να σταματά να υιοθετεί καινοτόμες ιδέες που ενισχύουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο του Κιλκίς μπορεί να πετύχει όλα τα παραπάνω με μία ισχυρή Διοίκηση η οποία δεν θα έχει πρωταρχικό σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση των μελών της αλλά την ουσιαστική εξυπηρέτηση των εμπόρων και επαγγελματιών και δεν θα αναλώνεται σε δημόσιες σχέσεις και άλλες σκοπιμότητες.”

Σχολιάστε