My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Από φθινόπωρο οι συνδέσεις Φ.Α.

Στις 2 Ιουνίου ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για την ενεργοποίηση του υφιστάμενου δικτύου φυσικού αερίου χαμηλής τάσεως, μήκους 13 χιλιομέτρων, στην πόλη του Κιλκίς. Από δε το φθινόπωρο θα έχουμε και τις πρώτες συνδέσεις καταστημάτων και νοικοκυριών που βρίσκονται κατά μήκος των οδών, από τις οποίες διέρχεται το ήδη εγκατεστημένο δίκτυο, ανάμεσα στις οποίες είναι οι κεντρικές οδοί 21ης Ιουνίου, Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου (περιφερειακή οδός).

Την ενημέρωση αυτή είχε ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ Μάριο Τσάκα, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, χθες Τρίτη 26 Μαΐου.

Ο υφυπουργός ενημερώθηκε επίσης για την πορεία του διαγωνισμού που αφορά στην επέκταση του υφιστάμενου δικτύου της πόλης του Κιλκίς, έργο που εντάχθηκε από κοινού με το δίκτυο της πόλης των Σερρών. Το έργο αυτό, βρίσκεται ήδη στη φάση της διαβούλευσης και πρόθεση της εταιρείας είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη υλοποίησή του.

Να σημειωθεί ότι ο διευθύνων σύμβουλος σύμβουλος συμφώνησε να επισκεφθεί σύντομα το Κιλκίς, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συνεργασία με τη δημοτική αρχή.

Σχολιάστε