My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Αποχωρώ, η εκλογή γελοιοποιήθηκε

Αποχώρησε ο πρώτος! Ο λόγος, για τον Παν. Ψωμιάδη, που πριν καλά – καλά το καταλάβουν οι πολλοί ότι θέλει να διεκδικήσει την Προεδρία της ΝΔ, έκανε δήλωση αποχώρησης απ` αυτήν την διεκδίκηση!

psomiadis-004Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, επικαλείται για την απόφασή του ασφυκτικές πιέσεις και μεροληπτικές σε βάρος του συμπεριφορές, ενώ τονίζει ότι η διαδικασία εκφυλίστηκε «φτάνοντας στα όρια της γελοιότητας»!

Η δήλωση αποχώρησης:

«Στα δύσκολα ποτέ δεν λιγοψύχησα. Πάντα πρώτος, πάντα νικητής, πάντα ενωτικός. Έχοντας δίπλα μου το λαό που ποτέ δεν πρόδωσα και όχι κομματικούς ή οικονομικούς κηδεμόνες.

Τις τελευταίες ημέρες για μία ακόμη φορά έγινα μάρτυς ασφυκτικών πιέσεων και μεροληπτικών σε βάρος μου συμπεριφορών. Η διαδικασία από διάφορα ποικιλώνυμα κέντρα εκλογής Προέδρου εκφυλίστηκε, φτάνοντας στα όρια της γελοιότητας.

Ο διχασμός παραμονεύει.

Ανησυχώ. Θλίβομαι.

Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος αλλά και για την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας αναθεωρώ το ενδιαφέρον μου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και εύχομαι στο νέο Πρόεδρο τον οποίο θα στηρίξω να ενώσει και να οδηγήσει την Παράταξη και την Πατρίδα μπροστά».

Η δήλωση αποχώρησης θα παραδοθεί από τον κ. Ψωμιάδη σήμερα Πέμπτη στις 12.30 το μεσημέρι στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Ανδρέα Παπαμιμίκο,  στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Σχολιάστε