My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ύστατο χαίρε στον Γ. Πολυχρονίδη

Ο αγαπημένος του γενέθλιος τόπος, η πόλη της Αξιούπολης, καθώς και ο Δήμος Παιονίας κι ολόκληρος ο νομός Κιλκίς, αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου, τον άνθρωπο που υπηρέτησε τον τόπο του επί 16 χρόνια με το αξίωμα του δημάρχου και σε `όλη του τη ζωή με την ύψιστη ιδιότητα του πολίτη, τον Γιάννη Πολυχρονίδη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ναό του Αγίου Δημητρίου χοροστατούντος του μητροπολίτη Γουμένισσας κ. Δημητρίου και με τη σύζυγό του Ρένα, τα δυο του παιδιά Κέλλυ και Πολυχρόνη, τις αδελφές του και τα εγγόνια του να πλαισιώνουν το φέρετρο.

Παρόντες μεταξύ άλλων για το τελευταίο αντίο ήταν ο βουλευτής Γ. Φραγγίδης, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο πρώην βουλευτής Θόδωρος Παραστατίδης, οι πρώην δήμαρχοι Κώστα Παπαδημητρίου, Σόνια Συμεωνίδου, Χρ. Γουντενούδης, Δημήτρης Κουλίνας, Αναστάσιος Αμανατίδης, Τάκης Τερζίδης και Χρήστος Ανθρακίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, άλλοι συνεργάτες του εκλιπόντος στην Αυτοδιοίκηση και εκπρόσωποι φορέων.

Τον νεκρό αποχαιρέτισε ο μητροπολίτης κ. Δημήτριος, ενώ τον επικήδειο εκφώνησε ο δήμαρχος κ. Σιωνίδης (ΕΔΩ).

Κι εκεί που οι καρδιές ράγισαν ήταν τη στιγμή που η γη της Αξιούπολης δέχονταν στην αγκαλιά της τον Γιάννη της, με τους ήχους του ποντιακού κεμεντζέ και το μακρόσυρτο τραγούδι του αποχαιρετισμού από τα πιο κοντινά και αγαπημένα του πρόσωπα.

Καλό ταξίδι Γιάννη. Η μνήμη σου αιωνία…

Σχολιάστε