My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Απολογισμός με κριτική για όλα

(Βίντεο) Αυστηρή κριτική στα “έργα και ημέρες” της κυβέρνησης της ΝΔ άσκησε η βουλεύτρια Κιλκίς και αν. τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε τη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου σε αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς.

Πραγματοποιώντας τον κοινοβουλευτικό απολογισμό της, η κ. Αγαθοπούλου αναφέρθηκε κυρίως στα θέματα που σχετίζονται με την πανδημία, αλλά και με την οικονομία και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πλάτη για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του πρώτου κύματος του κορονοϊού, υπογράμμισε ότι στο δεύτερο κύμα η κυβέρνηση άφησε απροετοίμαστη τη χώρα, χωρίς προσλήψεις σε Υγεία – Παιδεία, χωρίς τη στήριξη του ΕΣΥ, καθώς και με πλημμελή υποστήριξη εργαζομένων και επαγγελματιών που επλήγησαν.

Αναφερόμενη ιδιαίτερα στο νομό Κιλκίς, η κ. Αγαθοπούλου τόνισε ότι οι περισσότερες ερωτήσεις που έγιναν στη Βουλή για τα θέματα της Υγείας μένουν ακόμα αναπάντητες, ενώ υπογράμμισε ότι στη πρωτεύουσα του νομού δεν υπάρχει καμιά δημόσια δομή Υγείας για διενέργεια τεστ. Χαρακτηριστικά δε ανέφερε περιπτώσεις πολιτών που αιτήθηκαν τεστ, κληρώθηκαν για να το κάνουν, αλλά τελικά ειδοποιήθηκαν ότι πρέπει να μεταβούν γι` αυτό στην Αθήνα!

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΙΛΚΙΣ24, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πολύ κακό σχεδιασμό από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς στο θέμα της αντιμετώπισης του covid, κάτι που βοήθησε στην έξαρση της ασθένειας. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε πληροφορίες περί καθαιρέσεων αποτυχημένων διοικήσεων των νοσοκομείων, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ήδη την αντικατάσταση του διοικητή στο Κιλκίς.

Για το άνοιγμα των σχολείων, η κ. Αγαθοπούλου τόνισε ότι θα γίνει χωρίς μέτρα προστασίας, τεστ και εμβολιασμούς, σημειώνοντας ότι από τις επαφές της με εκπαιδευτικούς έγινε φανερό ότι αυτοί είναι περισσότερο υπεύθυνοι από την ίδια την κυβέρνηση.

Μεγάλο μέρος της εισήγησής της αφιέρωσε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, οι αγρότες και άλλες κοινωνικές ομάδες, κάνοντας λόγο για απόγνωση των επαγγελματιών, για στήριξη από την κυβέρνηση μόνο των μεγάλων επιχειρήσεων και για τεράστια προβλήματα με τη παραγωγή συγκεκριμένων αγροτικών προϊόντων.

Μάλιστα, υπογραμμίζοντας ότι η ΠΕ Κιλκίς και άλλες της Κ. Μακεδονίας δεν αντιμετωπίστηκαν με ισοτιμία στο θέμα των ενισχύσεων της επαγγελματικής δραστηριότητας, γνωστοποίησε ότι γι` αυτό θα ζητηθούν ευθύνες. 

Τέλος, χαρακτήρισε “δειλό” τον πρόσφατο ανασχηματισμό από τον Κ. Μητσοτάκη, προσθέτοντας ότι μοιάζει προεκλογικός. Τόνισε ωστόσο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να διεκδικήσει μια προοδευτική διακυβέρνηση και ότι σύντομα θα δώσει σε δημόσια διαβούλευση το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο της Gnomi Web TV από τη συνέντευξη:

 

Σχολιάστε