My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Απελπισία για τον τουρισμό”

“Την ώρα που υποδεχόμαστε τις πρώτες διεθνείς πτήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και οι τουρίστες απελπίζονται με την προχειρότητα και την ανικανότητα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το άνοιγμα του τουρισμού”.

Αυτό τονίζει σε δήλωσή του, ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Τουρισμού του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος  Φραγγίδης, προσθέτωντας και τα εξής:

«Η ανακοίνωση της υποχρεωτικής συμπλήρωσης της φόρμας Passenger Locator Form (PLF), από τους επιβάτες διεθνών πτήσεων προς Ελλάδα, μέσα στο Σαββατοκύριακο,  μία ανάσα πριν το άνοιγμα των περιφερειακών αεροδρομίων και συνοδεία πλήθους διαδικαστικών προβλημάτων και αστοχιών, οδήγησε σε σωρεία ακυρώσεων και δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό.

Χρόνος υπήρχε αρκετός για να γίνει σωστός σχεδιασμός. Στην Κύπρο τα ενδιαφερόμενα μέρη είχαν ενημερωθεί ήδη από τις 3 Ιουνίου.

Αναρωτιέται κανείς για το μέγεθος της κυβερνητικής ανεπάρκειας. Τη στιγμή που υποτίθεται ότι πράττουν τα πάντα για την ομαλή και επιτυχημένη επανεκκίνηση του τουρισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και η κυβέρνηση αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Μεσούσης της τουριστικής περιόδου, αντί να τρέχουν για την επιτυχία, με τις επιλογές τους κάνουν βήματα πίσω».

Σχολιάστε