My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Αγώνας για εξυγίανση της ΔΕΥΑΚ

Η ΔΕΥΑ Κιλκίς πρέπει να εξυγιανθεί και αυτός συνεχίζει να είναι ο στόχος μου, τόνισε σε δήλωσή της προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πρώην πρόεδρος της εταιρίας και νυν δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, Λένα Αναστασιάδου.

Αφορμή για τη δήλωση υπήρξε η απαλλαγή της κ. Αναστασιάδου με απόφαση του εισαγγελέα Κιλκίς αλλά του εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης από την κατηγορία της πλαστογράφησης εγγράφων προς ίδιον όφελος και της έκδοσης ψευδών βεβαιώσεων.

Τονίζοντας ότι κάποιοι την στοχοποίησαν επειδή δεν εναρμονίστηκε με τη λειτουργία της επιχείρησης, υπογράμμισε ότι στη ΔΕΥΑΚ γίνονται διαχρονικά και ίσως και σήμερα, αρκετά παράτυπα πράγματα, καθώς και ότι εκφοβίζονται εργαζόμενοι, ενώ εκτελούνται έργα με φωτογραφικές διατάξεις.

Ζήτησε δε, να βοηθηθούν οι τοπικοί υπεργολάβοι, οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί από τις δραστηριότητες της επιχείρησης λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς κάποιων μέσα στη ΔΕΥΑΚ.

Τέλος, η κ. Αναστασιάδου απένειμε τα εύσημα στον “τοπικό κυβερνητικό βουλευτή” για την έγκριση του ποσού των 24 εκατ. ευρώ για το μεγάλο έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης.

Δείτε το βίντεο της Gnomi Web TV με τη δήλωση της κ. Αναστασιάδου:

Σχολιάστε