My Twitter Feed

6 Δεκεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Παραστατίδης για τα “κόκκινα δάνεια” -

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι -

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

“X” του ΓΑΣΚ στο ντέρμπι παραμονής -

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Με μαθητές του Κιλκίς στη Βουλή -

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Χωρίς μεταφορές και θέρμανση -

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ν. Αγιονέρι: Έργο αγροτικής οδοποιίας -

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Βασίλης Βασιλικός: “Ζ” στους αγώνες μας -

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

ΠεΚ: Σχεδιασμός ενόψει χειμώνα -

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Απάντηση Τερζίδη σε Α. Μανουσαρίδη για καθαριότητα

Kathariotita Dimou AthinaionΜ` αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη τύπου του πρώην αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς, Αντ. Μανουσαρίδη, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δ. Τερζίδη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Με έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου που διένειμε στον τοπικό Τύπο ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και τέως Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Α. Μανουσαρίδης.

Στις 4 Μαρτίου ο τέως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας έδωσε συνέντευξη τύπου, αφού πρώτα είχε διαρρεύσει (πιθανόν από τον ίδιον) η πληροφορία σε όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ότι στη συνέντευξη αυτή θα εξηγούσε τους λόγους της παραιτήσεως, που επρόκειτο να υποβάλει στον αρχηγό της δημοτικής του παρατάξεως.

Αντί λοιπόν να επιβεβαιώσει όσα – πιθανότατα από τον ίδιον – είχαν διαρρεύσει περί των λόγων παραιτήσεώς του από τη θέση του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, περιορίστηκε στην παρουσίαση του έργου του ως Αντιδημάρχου καθαριότητας κατά τα δύο χρόνια που του επετράπη να τα ασκεί.

Και βέβαια, αν περιορίζοταν σε έναν απλό απολογισμό του έργου της διετούς αντιδημαρχίας του στο χώρο της καθαριότητας δεν θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα για εμάς, παρά μόνον, ενδεχομένως, για την ηγεσία της παρατάξεώς του που έσπευσε να τον αντικαταστήσει, μη εκτιμώντας το έργο του, όσο ο ίδιος τουλάχιστον θα το ήθελε.

Αντι αυτού, ο κ. Α. Μανουσαρίδης προχώρησε σ’ ένα ακατάσχετο κατηγορητήριο κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής και των όσων έχουν επιτευχθεί τα προηγούμενα χρόνια στον τομέα της καθαριότητας, επιδιώκοντας προφανώς να επιτύχει την δική του καταξίωση.

Και αυτό θα το είχαμε συγχωρήσει, κατανοώντας τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο κ. Α. Μανουσαρίδης εξαιτίας της αντικατάστασής του, με τη λήξη της πρώτης διετίας, από τον άνθρωπο με τον οποίο φαίνεται να τον χωρίζουν πολλά, αν κρίνει κανείς τις τραγελαφικές σκηνές απείρου κάλλους που διεξήχθησαν κατά καιρούς σε δημοτικούς χώρους και τις βαρύτατες εκφράσεις που έχει ανταλλάξει με τον σημερινό Αντιδήμαρχο Καθαριότητας εις επήκοον πολλών.

Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε το γεγονός, ότι ο κ. Α. Μανουσαρίδης προχώρησε στη διατύπωση μιας σειράς από ανακρίβειες και ψέματα.

Είναι απόλυτα θεμιτό να προσπαθείς να υπερασπίζεσαι το όποιο έργο σου, επιδιώκοντας να αποκτήσεις συμμάχους και ευήκοα ώτα.

Η στοιχειώδης πολιτική δεοντολογία επιβάλλει αυτό να γίνεται στη βάση της παράθεσης πραγματικών περιστατικών και όχι με συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας.

Δεν προτιθέμεθα να απαντήσουμε στα ψέματα του κ. Α. Μανουσαρίδη κυρίως για λόγους αισθητικής, αλλά και γιατί δεν επιθυμούμε να καταστήσουμε συνομιλητή μας έναν άνθρωπο που δεν καταλαβαίνει το αυτονόητο.

Εμπεριστατωμένη δημόσια απάντηση θα δώσουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Προς το παρόν περιοριζόμαστε να συμβουλεύσουμε τον κ. Α. Μανουσαρίδη, ότι στην πολιτική δεν πρέπει να πορεύεται κανείς με ψέματα αλλά με έργο.

Και όταν το έργο αυτό είναι σημαντικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προβολή, αλλά προβάλλεται από μόνο του.

Κατά τα άλλα κατανοούμε την αγωνία του κ. Α. Μανουσαρίδη, αλλά λυπούμαστε που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε την παρακμιακή «πολιτική» του συμπεριφορά.”

Σχολιάστε