My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Απάντηση δήμου σε “Συμμετέχω”

Απάντηση στην ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού ”Συμμετέχω” εξέδωσε η Δημοτική Αρχή Κιλκίς αναφέροντας τα εξής:

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση κειμένου δήθεν αναπάντητων ερωτήσεων που κατατέθηκαν από τη δημοτική παράταξη ”Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη” στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, κρίνεται σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι:

Οι ερωτήσεις, και όχι όπως εσφαλμένα γράφεται οι επερωτήσεις, – διότι πρόκειται για διαδικασία που αφορά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο – που τέθηκαν απαντήθηκαν με σαφήνεια και από το Δήμαρχο Κιλκίς και από τους καθ’ ύλην αρμόδιους Αντιδημάρχους. Σε μία μάλιστα ερώτηση που υποβλήθηκε από τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της ελάσσονος αντιπολίτευσης σχετικά με τα σχολικά γεύματα, την απάντηση την έδωσε η δημοτική σύμβουλος του δικού του συνδυασμού.

Τούτων δοθέντων, η μοναδική συνεισφορά της δημοσιοποίησης των ερωτημάτων έγκειται στη δημιουργία εντυπώσεων προς όφελος της ελάσσονος αντιπολίτευσης η οποία με τη στάση της αυτή δείχνει φθίνοντα σεβασμό και στο αξίωμα του Δημάρχου Κιλκίς και στο ρόλο των δημοτικών συμβούλων, οι τοποθετήσεις των οποίων αποσιωπήθηκαν.

Η δημοκρατικότητα της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου διασφαλίζεται με τη συμμετοχή, τη διαφάνεια και την ελεύθερη έκφραση των μελών του και είναι πολύ λυπηρό να σκεπάζεται σκοπίμως η αλήθεια για να κερδίζουν ορισμένοι κάποια παραπάνω λεπτά δημοσιότητας. Οι ερωτήσεις τίθενται και απαντώνται εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και δε χρειάζονται παραστάσεις προσωπικής επίδειξης και απόκρυψης όσων δεν μας συμφέρουν για να προκαλέσουμε τη συμπάθεια των πολιτών. Οι πολίτες έχουν κρίση και είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οφείλουμε όλοι μας να υποστηρίξουμε λόγω και έργω και να προστατέψουμε τη θεσμική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς χωρίς ακρότητες και υπερβολές.”

Σχολιάστε