My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Απάντηση για την Μ. Παλάνη

aliris-giannisΟι πολίτες που υπογράφουν ως «Δημότες Παιονίας» γράφουν για την κ Παλάνη μεταξύ άλλων.

Συντήρησε, έβαψε το Κ. Νεότητας, τα αποδυτήρια στο κλειστό γυμναστήριο Γυμνασίου – Λυκείου, κτιριακές εγκαταστάσεις σχολικών μονάδων, αλλά γραφεία όπου στεγάζουν υπηρεσίες και αυτή την επιβαλλόμενη περιοδικά συντήρηση την χαρακτηρίζουν ως έργο που επετεύχθει με αδιάκοπη προσπάθεια.

Άλλες εργασίες όπως αντικαταστάσεις κουφωμάτων και βελτίωση πατώματος, επισκευή στέγης, διαμόρφωση νέας αίθουσας σε σχολείο, αντικατάσταση καθισμάτων στο Πολιτιστικό Κέντρο κ.ά. Παρουσιάστηκαν σαν να γίνονται τώρα, ενώ δεν γίνεται τίποτε, είναι μόνο προεκλογικά τερτίπια.

Κάποια πίστωση του τεχνικού προγράμματος της Δημοτικής Κοινότητας δεν απορροφήθηκε και αποφάσισε το συμβούλιο μας να διατεθεί για να γίνει ο μικρός περιφερειακός δρόμος Λυκείου – Πυροσβεστικής για μνα χρησιμεύσει και ως πίστα. Η κ. Παλάνη συμφώνησε. Αυτό ήταν όλο.

Το παράρτημα του ωδείου και τμήματα φιλαρμονικής διεκδικήθηκαν από την Δημοτική Κοινότητα με την συνδρομή του τότε Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου Θεοδωρίδη.

Για αυτό δούλεψε η σύμβουλος κ. Άννα Ζώρα έφερε γονείς στο Δημοτικό μας κατάστημα και ο Δήμαρχος υιοθέτησε το αίτημα. Η κα. Ζώρα, εκ μέρους του συμβουλίου μας έκανε εγγραφές, άσκησε πιέσεις και το όραμα της έγινε πραγματικότητα. Απέχει πολύ από το να το χρεωθεί ως έργο η κ. Παλάνη και αδικεί τον κ. Θεοδωρίδη και την κ. Ζώρα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το κοινωνικό Φαρμακείο ήταν σκέψη του τότε Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θεοδωρίδη.

Λοιδορήθηκε από την Δήμαρχο για αυτές τις ευαισθησίες του αλλά με την επιμονή του πέρασε την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαρκούσης της θητείας του το έστησε και λειτούργησε άψογα το κοινωνικό φαρμακείο με εθελοντές.

 Η Δημοτική αρχή έστησε το κοινωνικό παντοπωλείο υλοποιώντας την απόφαση που προκάλεσε ο κ. Θεοδωρίδης.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί άψογα.

            Το Κοινωνικό Παντοπωλείο υπολειτουργεί.

Αυτά για να μην καρπώνεται το στήσιμο και την λειτουργία καμία κ. Παλάνη.

Αυτό το «μοιράζει καθημερινά συσσίτιο σε απόρους» τι το θέλατε;

Πάλι ο κ. Θεοδωρίδης, επισκεπτόμενος τον τότε Ταξίαρχο πολλές φορές, συνεργαζόμενος με το Νοσοκομείο –Κ.Υ. της πόλης μας, με τον παιδικό σταθμό και την μεγάλη βοήθεια των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο σπίτι», έστησε από το μηδέν αυτή την υπηρεσία.

            Αντιλήφθηκε κανείς μετά από αυτά που παραθέσαμε κάποια ανάμειξη της κα. Παλάνη;

Στα πολιτιστικά βεβαίως έβαλε την σφραγίδα της.

Ας δούμε τώρα όμως τις εξαγγελίες που τώρα προεκλογικά κάνουν.

Α) Ξεμπλοκάρισμα βιολογικού, μετά από μεγάλες προσπάθειες και το έργο ξεκινάει άμεσα. Την ευθύνη την είχε ο κ. Θεοδωρίδης και επειδή υπήρχαν προβλήματα μετατοπίσθηκε η θέση κατασκευής του βιολογικού.

Έληξε η θητεία του, ανέλαβε η κ. Παλάνη και οι επαφές με τους νέους ιδιοκτήτες συνεχίστηκαν.

Ούτε φοβερές προσπάθειες, ούτε το έργο ξεκινάει άμεσα. Το άμεσα σημαίνει εγκαθίσταται εργολάβος. Από αυτή την προοπτική απέχουμε περισσότερο από ένα χρόνο.

Β) Ο π. Χριστόδουλος έφερε σε επαφή τον Δήμαρχο με καθηγητές του ΑΠΘ προκειμένου να εκπονήσουν ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάδειξη του παλαιού διδακτηρίου.

Για τις ανάγκες προβολής της, έβαλαν στο κάδρο και την κ. Παλάνη.

«Ερευνητικό πρόγραμμα»: ο τίτλος και μόνο δείχνει την προεκλογική σκοπιμότητα.

Γ) Μετά από παρεμβάσεις της κα Παλάνη, η ΔΕΥΑ εκπονεί μελέτη για αντικατάσταση σωληνώσεων του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της Γουμένισσας

Να δώσουν άμεσα σήμερα στην δημοσιότητα την μελέτη ή μέρος αυτής.

Άντε να πεισθούμε κι εμείς ότι δεν μας δουλεύουν.

Υ.Γ: Φίλοι Δημότες Παιονίας

Ή σας ενημέρωσαν ψευδώς ή τα γράψανε οι ίδιοι για να ευλογήσουν τα γένια τους και να μαζέψουν ψήφους.

Ότι και να συμβαίνει όμως από αυτά που παραθέσαμε αποδεικνύεται πως μόνον ψευτοσυντηρήσεις γίνανε και κανένα έργο από την δημοτική αρχή και ουσιαστικά τίποτε από την κ. Παλάνη. Μην προκαλεί κανείς πλέον γιατί θα παίρνει σκληρές απαντήσεις.

                                                                                    Από την Δημοτική Κοινότητα

Σχόλια
One Response to “Απάντηση για την Μ. Παλάνη”
  1. Ο/Η Dimotes D.E.Goumenissas λέει:

    Γιατί τόση εμπάθεια και τόσες αναλήθειες κ.Αλίρη; Το να κρίνουμε τους άλλους, υποβαθμίζοντας επιπόλαια το έργο και το μελλοντικό σχεδιασμό τους, φανερώνει μεγάλη μικροπρέπεια εκ μέρους σας. Μπορείτε σας παρακαλώ να μας παρουσιάσετε το δικό σας έργο ως πρόεδρος της Γουμένισσας την τετραετία που πέρασε; Ποιος είναι ο μελλοντικός σχεδιασμός του συνδυασμού που πολιτεύεστε για τη Γουμένισσα;Γιατί δε λέτε στους συνδημότες σας την αλήθεια, πως δηλαδή σας ενοχλεί που η κ.Παλάνη είναι η μοναδική δημοτική σύμβουλος Γουμένισσας που παρέμεινε πιστή στο συνδυασμό της, σε αντίθεση με όλους τους άλλους συνυποψηφίους της; Γιατί άραγε όλοι τους, χωρίς να τα «σπάσουν» για κάποια καταγεγραμμένη διεκδίκησή τους υπέρ των συμφερόντων της Γουμένισσας, έψαξαν και βρήκαν μία νέα πολιτική στέγη, ακόμη και εσείς ο ίδιος; Μήπως σας ενοχλεί που η κ.Παλάνη είναι σε θέση, κάτω από αντίξοες συνθήκες που επικρατούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό και χωρίς φανφάρες, να προσφέρει καθημερινά έργο ουσιαστικό και ορατό σε όλους, ενώ το δικό σας, του κ.Θεοδωρίδη στον οποίο αναφέρεστε, αλλά και τον περισσοτέρων συνυποψηφίων σας το έργο είναι δυστυχώς ανύπαρκτο; Κάντε λίγο υπομονή. Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες οι κάτοικοι της Δ.Ε.Γουμένισσας θα κρίνουν ποιος από τους υποψηφίους που πολιτεύονται, κ. Παλάνη, κ.Αλίρης και όλοι οι υπόλοιποι, λένε την αλήθεια και ποιος τελικά μας ξεγελάει συνεχώς και πρέπει επιτέλους να πάει σπίτι του για ξεκούραση.

Σχολιάστε