My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αξιοποιούνται οι χώροι της Τρίτης Πτέρυγας

nosokomeio-kilkisH 3η Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς μπορεί να παραμένει χωρίς τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ωστόσο κάποιοι χώροι της φαίνεται πως μπορεί να είναι εκμεταλλεύσιμοι. Έτσι, μετά τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και την Αιμοδοσία, μεταφέρθηκε εκεί και η Κεντρική Αποστείρωση.

Έτσι, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός κι οι κλίβανοι πλάσματος και ατμού τελευταίας τεχνολογίας, εγκαταστάθηκαν στους νέους χώρους για ν` αναβαθμιστεί η συγκεκριμένη υπηρεσία του Νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι προβλέπεται σύντομα και την μεταφορά των χειρουργείων του Νοσοκομείου στους χώρους της νεόδμητης πτέρυγας, ενέργεια που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του, μια και ο χώρος που φιλοξενεί τα υφιστάμενα χειρουργεία μετρά πάνω από έξι δεκαετίες ζωής.

“Παρά τους ομολογουμένως δύσκολους καιρούς που ζούμε, και τους μειωμένους πόρους με τους οποίους καλείται το ίδρυμα να ανταπεξέλθει, στο Νοσοκομείο του Κιλκίς πραγματοποιούνται ακόμη  αλλαγές, σε μια προσπάθεια να βελτιωθούν τόσο οι διαδικασίες λειτουργίας του ιδρύματος όσο και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους συνανθρώπους μας,οι οποίοι ολοένα και περισσότερο προτιμούν την Δημόσια Υγεία”, τονίζει η διοίκηση του Νοσοκομείου.

 

Σχόλια
One Response to “Αξιοποιούνται οι χώροι της Τρίτης Πτέρυγας”
  1. ΕΥΓΕ! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΩΝ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΔΑΠΑΝΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ,ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ.

Σχολιάστε