My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΠΕ Κιλκίς: Έμεινε από καύσιμα!

Από τον περασμένο Οκτώβριο “εμφανίσθηκε” το πρόβλημα με τα καύσιμα. Μια ακόμη στρέβλωση της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης δημιουργεί τεράστιους κινδύνους ακόμη και για τη Δημόσια Υγεία!

antiperifereia-kilkisΑυτήν τη στιγμή για παράδειγμα, πρέπει να εμβολιασθούν περί τα 20.000 βοοειδή σε όλο το νομό προκειμένου να αντιμετωπισθεί η νόσος (που τείνει σε επιδημία πλέον) της οζώδους δερματίτιδας. Τα εμβόλια υπάρχουν, οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγονες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας είναι έτοιμοι… αλλά δεν υπάρχουν καύσιμα προκειμένου να μετακινηθούν σε όλο το νομό για τους εμβολιασμούς.

Η νέα στρέβλωση ακούει στο όνομα “Διεθνής Διαγωνισμός για τη προμήθεια καυσίμων”. Οταν, λέει ο νόμος, η προμήθεια υπερβαίνει ένα ποσό (εν προκειμένω 207.000 ευρώ) τότε πρέπει να προκηρύσσεται Διεθνής Διαγωνισμός! Και, ειρήσθω εν παρόδω, ο Διαγωνισμός αυτός αφορά στην προμήθεια καυσίμων για όλη την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.

Ενώ δηλαδή ήδη υπάρχει το προηγούμενο της αφερεγγυότητας του Δημοσίουγενικώς προς τους προμηθευτές του, ήλθε τώρα και ο Διεθνής Διαγωνισμός!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρ. Βεργίδης μπροστά στο τεράστιο αδιέξοδο με τους μεγάλους κινδύνους, αποφάσισε να προσφύγει στον Εισαγγελέα εντός των ημερών, προκειμένου να τον ενημερώσει για το όλο ζήτημα. Ευελπιστεί δε ότι ίσως εξασφαλισθεί μια έκτακτη μικρή έστω πίστωση, ώστε να κινηθούν τα οχήματα προκειμένου να προστατευθεί το ζωικό κεφάλαιο των ολίγων κτηνοτρόφων που απέμειναν, όπως και η Δημόσια Υγεία.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε