My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης

Το μεγάλο έργο για τη πόλη του Κιλκίς, που αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, το οποίο διαθέτει ακόμα σωλήνες αμιάντου, εξήγγειλε ο δήμαρχος, Δημ. Σισμανίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την περασμένη Δευτέρα.

ydreusiΤο έργο θα στοιχίσει 1,5 εκατ. ευρώ και θ` αφορά την αντικατάσταση σωλήνων συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων, με πρόβλεψη να ολοκληρωθεί μέσα στο τρέχον έτος.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, με το έργο αυτό αναμένεται να λυθεί οριστικά και το πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει κατά τους μήνες του καλοκαιριού, η περιοχή της άνω πόλης, στις παρυφές του λόφου Αγ. Γεωργίου.

Τη κατασκευή του έργου χαιρέτησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Παύλος Τονικίδης, εκφράζοντας ωστόσο τις επιφυλάξεις του. Ως παράδειγμα δε, παρέθεσε το έργο των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς, το οποίο ενώ εξαγγέλθηκε επί προηγούμενης ακόμα κυβέρνησης, παραμένει στα χαρτιά.

Σημαντικό χαρακτήρισε το έργο κι ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννης Φαχουρίδης, επισημαίνοντας ότι το δίκτυο ύδρευσης της πόλης του Κιλκίς αποτελείται κατά 70% από αμιαντοσωλήνες.

Ως γνωστόν, το υλικό του αμιάντου έχει αποδειχθεί πλέον ότι αποτελεί επιβαρυντικό στοιχείο για την υγεία, με αποτέλεσμα να αντικαθίσταται εδώ και χρόνια σταδιακά από κάθε εφαρμογή του.

Σχολιάστε