My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

“Ναι” στην έκκληση για συσσίτια

Ο Δήμος Κιλκίς, με τη θερμή συμπαράταξη τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, βιομηχανικών συγκροτημάτων, σούπερ μάρκετ και μεμονωμένων ιδιωτών, ανταποκρίθηκε στην έκκληση της Μητρόπολης για στήριξη των συσσιτίων και των κοινωνικών παντοπωλείων της.

Με δεδομένη την αδιαφορία της Πολιτείας, για την οποία μίλησαν οι εκπρόσωποι της Μητρόπολης στον δήμαρχο Δ. Κυριακίδη, συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και ήδη μεγάλες ποσότητες μεταφέρθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο ‘’Στενήμαχος’’ του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου προκειμένου με τα διατεθέντα υλικά η Μητρόπολη να συνεχίσει απρόσκοπτα τη φιλανθρωπική αποστολή της προς τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.

Για τη δράση αυτή, ο κ. Κυριακίδης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με συγκινητικό τρόπο στην πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση των τροφίμων επισημαίνοντας ότι “με τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη τους κοινωνούν την ανθρωπιά μέσα στην περίοδο των γιορτών και γίνονται φωτεινές αχτίδες θεραπεύοντας πληγές και καλυτερεύοντας τη ζωή των συνανθρώπων μας”.

Σχολιάστε