My Twitter Feed

7 Αυγούστου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μένουμε στα ίδια υψηλά επίπεδα -

Τετάρτη, 3 Αυγούστου, 2022

Πιστώσεις για νέους γεωργούς -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Πλημμυρίδα κόσμου για την Ελ. Βιτάλη -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Νεκρός 23χρονος από συμπλοκή -

Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022

OMNES: Επιδότηση για Ουκρανούς -

Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022

“Πλήττεται η Δημοκρατία μας” -

Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2022

Παντού σαρώνει πάλι ο κορονοϊός! -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γ. Γεωργαντάς -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Ανταπάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ

Ανταπάντηση στην απάντηση της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το αντίστοιχο όργανο του ΠΑΣΟΚ, πάντα για το θέμα της απομάκρυνσης του Θέμη Ανθρακίδη απ` τη θέση του διοικητή των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας.

Η νέα ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

triti-pteryga-nosokomeio

Ο Θ. Ανθρακίδης στα εγκαίνια της 3ης Πτέρυγας με τους Ευ. Βενιζέλο και Γ. Γεωργαντά

Σε απάντηση της τουλάχιστον φαιδρής και προκλητικής ανακοίνωσης της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να βαφτίσει το κρέας ψάρι, έχουμε να επισημάνουμε συνοπτικά τα κάτωθι:

  1. Οι νυν διοικήσεις των νοσοκομείων εκρίθησαν και τοποθετήθηκαν στα νοσοκομεία μέσω της διαδικασίας ανοιχτής πρόσκλησης ενδιαφέροντος του νόμου 4052/2012, διαδικασία την οποία ακολουθεί, στρεβλά όμως, και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι θητείες των διοικητών οι οποίες και διεκόπησαν βιαίως και παρανόμως, ήταν τριετείς και συνεπώς έληγαν νομοθετικά στο τέλος του 2016. Περιμέναμε να είστε περισσότερο διαβασμένοι.
  2. Προβλήματα στο χώρο της δημόσιας υγείας υπήρχαν πάντοτε και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όμως το τελευταίο έτος κατά τη διάρκεια της καταστροφικής διαχείρισης του ευαίσθητου τομέα της υγείας από την κυβέρνηση των νεόκοπων μνημονιακών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, γιγαντώθηκαν. Η βαρουφάκεια διαπραγμάτευση σας σε συνδυασμό με τις καταστροφικές συνέπειες των capital controls τα οποία επέβαλε η ανικανότητα της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, οδήγησαν σε ασφυξία τα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας.
  3. Πως είναι δυνατόν να ευαγγελίζεσθε εσείς ότι δήθεν θα επιλέξετε διοικήσεις νοσοκομείων με κριτήρια αξιοκρατικά, όταν με το που βγήκατε κυβέρνηση διορίσατε τον πρώην γραμματέα της νομαρχιακής σας επιτροπής ως αντιπρόεδρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και μάλιστα ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Οικονομικών στο Δ.Σ. ;;; Επίσης, τον νυν γραμματέα σας τον διορίσατε ως πρόεδρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς, προτού καν αναλάβει τα κομματικά του καθήκοντα!!! Αλήθεια με ποια αξιοκρατική διαδικασία διορίστηκαν άραγε οι ως άνω στις θέσεις αυτές όπως και εκατοντάδες άλλοι (μεταξύ αυτών τέκνα, ανέψια και διάφοροι άλλοι ομόκλινοι/ες) που στελεχώνουν τον κομματικό σας στρατό; Μήπως σε λάθος σπίτι αναζητάτε το σχοινί του κρεμασμένου;

Οι κυβερνητικές ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ είναι βαρύτατες για την καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας. Μέσα σε ούτε ένα χρόνο διακυβέρνησης κατάφεραν να ισοπεδώσουν ό,τι μέσα σε πέντε χρόνια πέτυχε ο ελληνικός λαός με θυσίες. Χρέωσαν με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ την χώρα  με τις επικίνδυνες και τραγελαφικές παλινωδίες τους χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπιστίας εντός κι εκτός της χώρας. Διέλυσαν και αφελλήνισαν το τραπεζικό σύστημα, πούλησαν τα κόκκινα δάνεια στα ξένα αρπακτικά, μειώνουν περαιτέρω μισθούς/συντάξεις και χτυπούν ανελέητα το αγροτικό εισόδημα οδηγώντας την πρωτογενή παραγωγή σε μαρασμό και εξαφάνιση. Απόδειξη των ανωτέρω η επιβολή από την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» ενός επαχθέστατου νέου μνημονίου, του καταστροφικότερου όλων.

Σας συμβουλεύουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να επικεντρώσετε το κομματικό ενδιαφέρον σας στην αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση που λυσσαλέα στηρίζετε μέσω «νέων κοινωνικών αγώνων» και «απεργιών» όπως μόνο εσείς ξέρετε να κάνετε, ελπίζουμε χωρίς γιαούρτια και αγανακτισμένους αυτή τη φορά…

Σχόλια
One Response to “Ανταπάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ”
  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κοίτα ρε ποιοι μιλάνε, που από το ΄83 και μετά αν δεν ήσουν γραμμένος στην κλαδική του Πασοκ δεν σε αντιμετώπιζαν σαν Έλληνα. Αλλά έτσι είναι, τώρα σας τσούζει γιατί χάσατε την κουτάλα και το μέλι μαζί.Γυρίστε τα κλεμμένα πρώτα ρε Ανθοπουλοτσοχατζοπουλαίοι και ΣΙΑ και μετά μιλάτε.

Σχολιάστε