My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ανθρωπιά κι αλληλεγγύη στον Αλέξανδρο

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι συνώνυμα της ανθρωπιάς και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Αυτό βροντοφώναξαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στην καθιερωμένη πλέον επίσκεψή τους στα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και στα παιδιά του ΒΗΜΑΤΙΖΩ.

20151222_174838_resizedΣυγκεκριμένα τα τμήματα ΡΕΑΛ , ΜΠΟΚΑ και ΑΤΛΕΤΙΚΟ από την ηλικία τζούνιορ, τα τμήματα ΙΝΤΕΡ και ΑΓΙΑΞ από τα προτζούνιορ και προπαίδες αντίστοιχα, συνοδευόμενα από τους προπονητές Μιχάλη Αναστασιάδη και Κώστα Ντουντούκη  επισκέφθηκαν τα τα περίπτερα των παραπάνω Συλλόγων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου, προσφέροντάς τους μπάλες ποδοσφαίρου, εξοπλισμό κολύμβησης και άλλα αναμνηστικά δώρα. Κυρίως όμως προσέφεραν ευχές και αγάπη μέσα σε ένα πανέμορφο και ζεστό περιβάλλον που έχει διαμορφώσει στην Πλατεία Ειρήνης ο Δημος κιλκίς.

 Την αποστολή της Ακαδημίας υποδέχτηκε με θερμά λόγια ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Τσαντάκης τονίζοντας την μεγάλη αξία των ανθρώπινων αξιών της αποδοχής , της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

  Ακολουθούν ημέρες ξεκούρασης για όλους τους αθλητές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ καθώς η νέα χρονιά επιφυλάσσει πολλή προπόνηση και θα είναι γεμάτη αγωνιστική δράση.

Σχολιάστε