My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ανησυχία γιατρών για τις εκκλησίες

Την έντονη ανησυχία τους για την εικόνα εφησυχασμού που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις εκκλησίες της πόλης του Κιλκίς, εξέφρασαν εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου στη Μητρόπολη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε τη περασμένη Παρασκευή με πρωτοβουλία του συλλόγου.

Στη συνάντηση, μεταξύ των εκπροσώπων της Μητρόπολης με την αντιπροσωπεία του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη, τον γ. γραμματέα Αναστάσιο Βαβάκα και το μέλος του Δ.Σ. Θεόδωρο Φρεγγίδη, επισημάνθηκε ο σημαντικός ρόλος της Εκκλησίας στην περιφρούρηση της δημόσιας Υγείας, καθότι επηρεάζει μεγάλες μερίδες πληθυσμού.

Ο Σύλλογος συνέστησε τη χρήση μάσκας παντού, την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και του ανώτερου επιτρεπόμενου αριθμού εισερχομένων στους Ι. Ναούς, τον επαρκή αερισμό των χώρων λατρείας και τη χρήση απολυμαντικών και αντισηπτικών διαλυμάτων όπου απαιτείται.

Όπως τονίζει ο σύλλογος, οι επισημάνσεις του έτυχαν αποδοχής, με τη δέσμευση από μέρους των εκπροσώπων της Μητρόπολης ότι θα καταβάλλουν “κάθε δυνατή προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τους ιερείς των Ι. Ναών και οι ιερείς, με τη σειρά τους, τους πιστούς που προσέρχονται στους Ναούς, για την αυστηρή εφαρμογή και τήρηση των μέτρων ασφαλείας από τον κορωνοϊό”.

Εξ` άλλου, μετά από πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο συνάντηση και με εκπροσώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.

Τέλος, ο σύλλογος ενημερώνει ότι δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με την Μητρόπολη Γουμένισσας.

Σχολιάστε