My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΑΝΕΛ: Προτεραιότητα το Κιλκίς

O Επικεφαλής επικοινωνίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ πραγματοποιώντας χθες περιοδεία σε Κιλκίς και Σέρρες, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε – μεταξύ άλλων – τα εξής:

kouik-anexartitoi

Φωτό αρχείου

«Το Κιλκίς και οι Σέρρες, όπως όλοι οι παραμεθόριοι νομοί της Ελλάδας, παραμένουν στις πρώτες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να αποκτήσουν την αναπτυξιακή δυναμική που δικαιούνται, πόσο μάλλον όταν δέχονται πίεση από τα όμορα και εξόχως ανταγωνιστικά, από πλευράς φορολογίας, κράτη.

Ας γίνει κατανοητό, ότι η τριετής συμφωνία εξόδου από τη κρίση, που καταργεί οριστικά τα μνημόνια, προβλέπει τη δυνατότητα συνέχισης των διαπραγματεύσεων για ουσιώδη κεφάλαια, όπως η φορολογία, με την αντιπαράθεση αντιμέτρων και ισοδύναμων. Προβλέπει, επίσης – για πρώτη φορά – ένα υπογεγραμμένο εμπροσθοβαρές αναπτυξιακό πρόγραμμα 35 δις ευρώ».

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εγγυούμαστε, ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα διασφαλίσουμε την κυβερνητική σταθερότητα. Προκαταβολικά, όμως, προειδοποιώ, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με όλους αυτούς που «κρατάνε στον κόρφο» τους την Siemens, τις λίστες Λαγκάρντ, τους καταχραστές δημόσιου χρήματος, τους χειροκροτητές του Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και εκείνους που ζητάνε το ελληνικό Λιμενικό Σώμα να βυθίζει στο Αιγαίο γυναικόπαιδα Σύρων προσφύγων.

Βεβαίως δεν μπορούμε να συνεργαστούμε και με εθνομηδενιστές, που έχουν περίεργες θέσεις για τη Θράκη, την οποία οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπερασπιστήκαμε και φέραμε σε μια πολύ καλή ισορροπία σε αυτούς τους τελευταίους επτά μήνες που ήμασταν κυβέρνηση».

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε καμία περίπτωση δεν θα συναινέσουμε σε εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια. Δεν θα γίνουμε πρόθυμοι για μια τέτοια αντεθνική πράξη, όπως η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ».
ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ

«Είναι προφανές, ότι εκείνα τα ΜΜΕ που πετούν «λάσπες» στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, δεν έχουν αφομοιώσει καλά το μάθημα τους. Όσο μας επιτίθενται με λασπολογίες, τόσο μας ανεβάζουν τα ποσοστά μας. Αυτό ήταν νομοτελειακό σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις από το 2012. Αν θέλουν να καταναλώνουν ρεύμα με τους ανεμιστήρες που χρησιμοποιούν, πρόβλημα τους»

Δελτίο τύπου από ΑΝΕΛ

Σχολιάστε