My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

ΑΝΕΛ: Αναπτυξιακό για Ν. Κιλκίς

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα κατατεθεί από τους ΑΝΕΛ για το Νομό Κιλκίς, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Κεντρικής Μακεδονίας, αποτέλεσε αντικείμενο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στις 28 Φεβρουαρίου ο περιφερειάρχης οργανωτικού Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτης Μυλωνάς, με τη Συντονιστική Επιτροπή και τους πολιτευτές  Κιλκίς του κόμματος.

Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συναντήσεων με τις συντονιστικές της Κ. Μακεδονίας, τέθηκαν επί επίσης επί τάπητος ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής, θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Ν. Κιλκίς και αυτά που προέκυψαν από τις συναντήσεις που έκανε μέχρι τώρα η Συντονιστική Επιτροπή με φορείς, καθώς και ο στρατηγικός σχεδιασμός ενεργειών επικοινωνίας με τους πολίτες.

Στη συνάντηση, η οποία ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική καθώς δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από πλευράς συντονιστικής και πολιτευτών, παρευρέθηκαν η συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, ο γραμματέας Κυριάκος Ανανιάδης και οι πολιτευτές Βασίλης Σιαμπάνης και Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος.

Νέα συνάντηση με τον περιφερειάρχη Οργανωτικού Κ. Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειάς μας.

Σχολιάστε