My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αναφορά για τα πειραματικά

Με αναφορά του προς την υπουργό Παιδείας, Ν. Κεραμέως, ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, κατέθεσε τις αντιδράσεις για την μετατροπή του 2ου Γυμνασίου και του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς σε πειραματικά σχολεία.

“Παρακαλώ να δείτε με προσοχή το εν λόγω θέμα και να μας ενημερώσετε για τις δικές σας αποφάσεις και ενέργειες”, καταλήγει ο κ. Φραγγίδης στην αναφορά του, στην οποία αναφέρει και τα εξής:

“Κυρία Υπουργέ,

Σας προωθώ τις επιστολές που υπογράφει η πλειοψηφία των Συλλόγων Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Κιλκίς, με τις οποίες αντιδρούν στην πρόταση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για τη μετατροπή του 2ου Γυμνασίου και του 2ου ΓΕΛ σε Πειραματικό Γυμνάσιο και Πειραματικό Λύκειο αντίστοιχα.

Μέσω των επιστολών τους, οι προαναφερθέντες σύλλογοι διατυπώνουν τις δικές τους προτάσεις επί του θέματος και παραθέτουν επιχειρήματα για την αντίθεσή τους στην εν λόγω ενέργεια, που πιστεύουν ότι θα επιφέρει πολλαπλά προβλήματα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ενώ παράλληλα «σκοντάφτει» στην ακαταλληλότητα των υποδομών των συγκεκριμένων σχολείων”.

Σχολιάστε