My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Ανανιάδου: Εγκαίνια πολιτικού γραφείου

Η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Αναστασία Ανανιάδου, απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του πολιτικού της γραφείου στο Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκαν στις 26 Ιουνίου:

«Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες
Φίλες και Φίλοι,
Καλώς ορίσατε!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την μεγαλειώδη παρουσία σας!

Ευχαριστώ εσάς,  τους έμπειρους αγωνιστές της ιστορικής μας παράταξης, εσάς που  κρατήσατε την Νέα Δημοκρατία όρθια στις δύσκολες στιγμές.

Σας ευχαριστώ που στηρίζετε το ξεκίνημά μου στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Σας ευχαριστώ που σας έχω δίπλα μου συνοδοιπόρους, να με στηρίζετε και να με εμψυχώνετε.

Χαίρομαι πολύ που βλέπω και τόσους νέους ανθρώπους. Καλώ εσάς, την  γενιά μου, να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, να δείξουμε την δύναμή μας  και να αλλάξουμε την ζωή μας.

Ελάτε μαζί μου, ελάτε να αγωνιστούμε, για να ξανακερδίσουμε την αισιοδοξία μας, να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε και μας στέρησαν και  να φτιάξουμε τον τόπο, στον οποίο θέλουμε να μεγαλώσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Σήμερα τα εγκαίνια του πολιτικού μου γραφείου, τα εγκαίνια του πολιτικού ΜΑΣ γραφείου, είναι μια γιορτή, γιατί όλοι μαζί, παλιοί και νέοι αγωνιστές γιορτάζουμε το τέλος μιας εποχής και την είσοδό μας σε μια νέα!

Είμαστε σήμερα εδώ, διότι πιστεύουμε ότι η συμμετοχή είναι αυτή που θα μας φέρει στην νέα εποχή.

Είμαστε σήμερα εδώ, διότι πιστεύουμε στην δύναμη του νέου, στη δύναμη της νέας γενιάς.

Είμαστε σήμερα εδώ, διότι αγαπάμε το Κιλκίς, αγαπάμε την Παιονία, αγαπάμε την Μακεδονία μας, αγαπάμε την Ελλάδα μας.

Είμαστε σήμερα εδώ, για να αφήσουμε πίσω μας τις μαύρες  μέρες της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, το τσάκισμα της μεσαίας τάξης, την άγρια φορολογία, τα αφύλακτα σύνορα, τον φόβο και την ανασφάλεια, την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Είμαστε σήμερα εδώ, διότι επιλέγουμε τους 16 άξονες της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα.
Ανάπτυξη με επενδύσεις/Νέες και Καλύτερες Δουλειές/Λιγότερους φόρους/Αξία στην ακίνητη περιουσία.
Ποιοτική Δημόσια Υγεία/Σύγχρονα Πανεπιστήμια & Δημόσια Σχολεία.

Αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος/Προστασία του Περιβάλλοντος & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη/Αποτελεσματικό Κράτος/Ασφάλεια για όλους

Αναγέννηση της Γεωργίας & της Κτηνοτροφίας/ Ολοκλήρωση εθνικών υποδομών/

Κράτος Αποτελεσματικό που αποκτά ξανά φωνή στην Ευρώπη και τον Κόσμο.

Ιδιαίτερα για το νομό μας, πρέπει να δώσουμε αγώνα για την αύξηση του εισοδήματος, για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, για να αναζωογονηθούν οι βιομηχανικές περιοχές και τα βιομηχανικά πάρκα, για την αναβάθμιση του ΤΕΙ, για την ενίσχυση του αγροτουρισμού, του ιαματικού και του θρησκευτικού τουρισμού.
Ο τόπος μας έχει ομορφιές. Το Πάικο και τα Κρούσσια με τα πανέμορφα δάση, η Δοϊράνη,  η Πικρολίμνη, τα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία. Όλα αυτά πρέπει να προσεχθούν και να αναδειχθούν, φίλες και φίλοι.

Πάνω από όλα όμως, είμαστε εδώ για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα.

Καλώ λοιπόν εσάς, τους έμπειρους αγωνιστές που δώσατε αγώνες για τις αξίες και τις ιδέες της παράταξής μας, να μου δώσετε τη δύναμη να είμαι συνεχιστής των αγώνων σας, να γίνω το μέλλον αυτής της παράταξης.

Δώστε μου την δύναμη να δίνω καθημερινά την μάχη με σθένος, με αφοσίωση, με συνέπεια για την Νέα Δημοκρατία και για εσάς.

Καλώ και εσάς τους νέους, τις φίλες και τους φίλους μου, που είστε σήμερα εδώ, αλλά και όσους δεν είναι εδώ, αυτούς που θα μάθουν και θα ακούσουν για εμάς, να μου δώσετε την δύναμη να γίνω η φωνή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Εγώ που είμαι μία από εσάς, που είμαι σαν εσάς, που προέρχομαι από εσάς, που καταλαβαίνω τα άγχη, την αγανάκτηση και τα προβλήματά σας, μπορώ μαζί με εσάς να αγωνιστώ για το μέλλον ΜΑΣ. Που είμαι μία από τους 12 νεώτερους σε ηλικία υποψηφίους και που ο Πρόεδρός μας ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μας δίνει βήμα, για να εκφράσουμε τους προβληματισμούς και τις ανάγκες της γενιάς μας.

Φίλες και φίλοι, θέλω να ξέρετε ότι αυτό το γραφείο, είναι δικό σας γραφείο, από εσάς για εσάς, ένα γραφείο που θα υποδέχεται όλους τους πολίτες του Κιλκίς και της Παιονίας.
Εσείς, είστε σήμερα εδώ για εμένα και εγώ είμαι εδώ για εσάς. Και όλοι μαζί για ένα Κιλκίς δυνατό, για μια Ελλάδα ισχυρή, υπερήφανη, σύγχρονη, αποτελεσματική, για μια Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, για μια Ελλάδα ΝΕΑ.

Η Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου, επανέρχεται στα παλιά της ποσοστά και διεκδικεί 2 κοινοβουλευτικές έδρες στο Κιλκίς, ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!

Έχω δώσει κι άλλες μάχες, αυτοδιοικητικές, στη μάχη όμως αυτή, στην κορυφαία μάχη με την ΝΔ, διεκδικώ την ψήφο σας, γιατί μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε πράξη με την ψήφο σας, την δημιουργική ανανέωση και την πολιτική αλλαγή.

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από αυτόν τον αγώνα. Στις 7 Ιουλίου ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία. Ζήτω η Μακεδονία μας.  Ζήτω η Ελλάδα μας!”

Σχολιάστε