My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ανέλαβε καθαρισμό σημείων πρασίνου

Η διοίκηση του Δήμου Παιονίας ευχαριστεί τον τοπικό σύμβουλο Πολυκάστρου, Στέλιο Γκαϊτατζή, για τον καθαρισμό σημείων πρασίνου της πόλης του Πολυκάστρου με δική του δαπάνη.

Στη σχετική ανακοίνωση του δήμου αναφέρονται και τα εξής:

“Η προσφορά του κ. Γκαϊτατζή συνέπεσε με μια περίοδο κατά την οποία οι ανάγκες της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου είναι τεράστιες και το διαθέσιμο προσωπικό ελάχιστο και ανεπαρκές για να καλύψει τις συνολικές ανάγκες του δήμου.

Όπως έχει δημοσιοποιηθεί στον τύπο, οι διαδικασίες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας 8 μηνών, μέσω του οποίου ο δήμος Παιονίας πρόκειται να ενισχυθεί με 13 εργάτες πρασίνου, ξεκινούν στις 27 Απριλίου και η καθυστέρηση της εφαρμογής του προγράμματος έχει άμεσο αντίκτυπο στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες.

Το τελευταίο διάστημα ο δήμος Παιονίας γίνεται δέκτης διαφόρων πρωτοβουλιών και εθελοντικών δράσεων που φωτίζουν και ανεβάζουν τον δείκτη κοινωνικής ευαισθησίας των κατοίκων. Στην ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, του κοινωνικού φαρμακείου, των δομών με μέσα και υγειονομικό υλικό έρχεται τώρα να προστεθεί και η φροντίδα σημείων πρασίνου.”

Σχολιάστε