My Twitter Feed

15 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ανάσα ελπίδας για το επίδομα παραμεθορίων

Ανάσα ελπίδας για τους δημόσιους υπαλλήλους που υπηρετούν στο νομό μας ότι θα παίρνουν το περίφημο “επίδομα παραμεθορίων”, αποτελεί η δήλωση του βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργού, Χρήστου Αηδόνη.

Πράγματι, ο βουλευτής έκανε προχθές την ακόλουθη δήλωση:
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και συνεχή διάλογο με τους αρμόδιους φορείς και τα εμπλεκόμενα υπουργεία, καταφέραμε να εντάξουμε τους δημοσίους υπαλλήλους των Νομών Δράμας και Κιλκίς, ως δικαιούχους για το επίδομα παραμεθορίου.
Το σχετικό εμπεριέχεται στην τροπολογία του σχεδίου νόμου για το Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και 
Υπαλλήλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Είναι μία σπουδαία κατάκτηση στις ημέρες μας, αυτές τις δύσκολες ημέρες της κρίσης και των περικοπών.
Το επίδομα παραμεθορίου, είναι ένα σημαντικό βοήθημα και στήριγμα για τα νοικοκυριά των περιοχών μας, που πλήττονται όχι μόνο από την ανεργία, αλλά και από τις αυξημένες ανάγκες θέρμανσης λόγω του ισχυρού ψύχους που αντιμετωπίζουν.
Θέλω να ευχαριστήσω τους αρμόδιους υπουργούς για τη συνεργασία που είχαμε και για τη στήριξή τους στο τεράστιο αυτό κοινωνικό πρόβλημα.”
Το ζήτημα, βέβαια, είναι μήπως ο κ. Αηδόνης λογαριάζει χωρίς τον “ξενοδόχο”-μνημόνιο, το οποίο προβλέπει “περικοπή στις επιδοτήσεις σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών με σκοπό τη μείωση των σχετικών δαπανών”! Γεγονός, που έκανε τον αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη να στείλει επιστολή στον υπουργό Οικονομικών, Β. Βενιζέλο, με καταληκτική τη φράση “παρακαλούμε για την αναθεώρηση τυχόν απόφασής σας για την περικοπή του σχετικού επιδόματος”.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Αηδόνης υπερψήφισε το μνημόνιο-2 καθώς και τους εφαρμοστικούς νόμους που το συνοδεύουν.
Σχόλια
9 Σχόλια to “Ανάσα ελπίδας για το επίδομα παραμεθορίων”
 1. Ο/Η Βλαχάκης Ζήσης λέει:

  Φτάανει με τα κομματόσκυλα τους δημ. υπαλλήλους, υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας. ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΡΑ.

 2. Ο/Η Anonymous λέει:

  Μήπως και εσύ Βλαχάκη είχες ή έχεις ακόμα θέση στο Δημόσιο έστω και συμβασιούχος; εκτός και αν είναι συνονυμία….μάλλον καίγεσαι να μπεις και εσύ!!!

 3. Ο/Η Στράτος λέει:

  Ζήση υπήρξαμε συμμαθητές στο ίδιο σχολείο και συμφοιτητές στο ίδιο τμήμα. Κάναμε και παρέα σε κάποια στιγμή. Σε παρακολουθώ που σχολιάζεις εδώ και κάποιο διάστημα σε αυτό το site και ομολογώ ότι δεν μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι καταφέρεσαι εναντίων όσων εκφράζουν για σένα “αριστερές” απόψεις. Κάποτε θεωρούσα αυτές τις απόψεις σου ως γραφικές μιας θλιβερής ακροδεξιάς μειοψηφίας, τώρα όμως που έχουμε “ενηλικιωθεί” και έχουμε βγει στην “αγορά εργασίας” τις θεωρώ ακραίες, επικίνδυνες, ρατσιστικές και μισανθρώπινες ιδέες που πρέπει να απομονωθούν και να μπαίνουν στο περιθώριο της κοινωνίας γιατί υποθάλπουν τη βία και το μίσος.
  Αυτά δεν στα λέω ως ένας άλλος “κουμουνιστής” ή “αναρχικός” ή οποιαδήποτε άλλη ταμπέλα κάνεις το λάθος να μου κρεμάσεις, αλλά ως φίλος. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χωριστούμε σε στρατόπεδα, να μαντρωθούμε από ιδεολογίες και μετά να πολεμάμε ο ένας τον άλλον. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, την ίδια θλιβερή πραγματικότητα βιώνουμε κι εγώ κι εσύ και όλα τα παιδιά της σειράς μας που στην πλειοψηφία τους είναι άνεργοι.
  Σε χαιρετώ. Δεν θα επανέλθω με άλλο μου σχόλιο.
  (παρεμπιπτόντως αν δει η κακούρη πως έχεις ξεχάσει το κόμμα μεταξύ επωνύμου και ονόματος θα σου πάρει πίσω το πτυχίο! 😉

 4. Ο/Η Βλαχάκης Ζήσης λέει:

  χαχαχαχ γειά σου Στράτο!!!!!!!!!! Και φυσικά έχω φίλους κομμουνιστές και αναρχικούς, αυτό δε σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ! Ανώνυμε μήπως είσαι κομματόσκυλο; θα πείς το όνομά σου ή φοβάσαι το κόμμα σου;;;;; Απολύσεις λέω, τί δεν καταλαβαίνεις;;;; Μάλλον εσύ θα είσαι κάπιος μόνιμος υπάλληλος που πρίν δούλευε το πολύ 4 ώρες την ημέρα κι έπαιρνε 1.400 ευρώ. Θα αλλάξουν όλα αυτά, ευτυχώς ήρθε η τρόικα για να μπορέσει να μας πεί πόσοι είναι οι δημόσιοι, οι συνταξιούχοι και οι ανάπηροι…

 5. Ο/Η Βλαχάκης Ζήσης λέει:

  Όποιος πλέον δεν γράφει ονοματεπώνυμο δεν θα σχολιάζω (σε δειλούς)…..Γιατί φοβάστε να πείτε το όνομά σας;;;

 6. Ο/Η Anonymous λέει:

  Καίγεσαι Βλαχάκη γιατί τελείωσε η σύμβαση ε;;;;;;;;;; δε σε κράτησε η Δήμαρχος;;;;;;;;δεν είχαμε μέσον τώρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 7. Ο/Η Anonymous λέει:

  Zisis Psy (Full On) ;;;;;;;;;;;;;; Blax;akhq

 8. Ο/Η Βλαχάκης Ζήσης λέει:

  Κατάργηση νομιμότητας, ενιαίος μισθός παντού, απολύσεις δημ. υπαλλήλων, κατάργηση επιδομάτων…..ΤΩΡΑ……..ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ.

 9. Ο/Η Βλαχάκης Ζήσης λέει:

  Μονιμότητας φυσικά, λάθος μου…χαχα. θα με πουν και αναρχικό, φτου φτου φτου.

Σχολιάστε