My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΑλλάΖΩ σε Αστυνομία και ΟΑΕΔ

roussoy-lavasasΕπισκέψεις σε Αστυνομία και ΟΑΕΔ πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη η υποψήφια δήμαρχος Ιωάννα Ρούσσου συνοδευόμενη από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ΖΩ» , Λαβασά Αθανάσιο, Μπάμπη Ευριπίδη και Τσουκαλά Απόστολο.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, η συζήτηση με αστυνομικούς του τμήματος ήταν εποικοδομητική, καθώς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά τους για την υπάρχουσα κατάσταση στο δήμο, τις προτάσεις, τις μελέτες και το πρόγραμμα της «Πρωτοβουλίας». Εξέθεσαν και οι ίδιοι τις απόψεις τους, τα θέματα που τους απασχολούν και συμφώνησαν για συνεργασία Δημοτικής Αρχής και Αστυνομίας στην αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και όπου αυτό κρίνετε αναγκαίο.

roussou-mpampis-lavasasΣτον ΟΑΕΔ δε θα μπορούσε η συζήτηση να μην περιστραφεί γύρω από το σημαντικό πρόβλημα της ανεργίας. Η ανεργία παρουσιάζει δυστυχώς αυξητικές τάσεις και πλήττει κυρίως τις γυναίκες και τους νέους. Όπως κάθε φορέας, έτσι και ο δήμος, πρέπει να εξαντλεί όλες τις δυνατότητες που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου και στη δημιουργία μόνιμων θέσεων εργασίας. Οι ευκαιρίες απασχόλησης με δίμηνες ή πεντάμηνες συμβάσεις, παρόλο που έφτασαν να θεωρούνται τυχεροί όσοι τις έχουν, είναι πρόσκαιρες και δεν μπορούν να αποτελέσουν λύση στο πρόβλημα.

Δελτίο τύπου από ΑΛΛΑ…ΖΩ

Σχολιάστε