My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

ΑλλάΖΩ με νέους υποψήφιους

Την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014, νέοι υποψήφιοι των αυτοδιοικητικών εκλογών παραβρέθηκαν στην εκδήλωση στο Στίλβη wine-bar για συζήτηση με την νεολαία, αναλύοντας τα προβλήματα που τους απασχολούν.

neoi-allazoΤοποθετήθηκαν και απάντησαν σε ερωτήσεις οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κιλκίς της Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά…ΖΩ Μελίδης Χρήστος, Μιχαηλίδης Δαμιανός, Μπαγκατουρίδης Οδυσσέας, Παπαδοπούλου Ελένη, Χατζηλαζαρίδης Κλεάνθης, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Λιαρετίδου Φαίη και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Παιονίας της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ψαρρά Σοφία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς Αγαθοπούλου Ειρήνη. Είχε την ευκαιρία να κάνει ερωτήσεις στους νέους υποψήφιους, όπως επίσης και να καταθέσει την εμπειρία της ως η νεαρότερη βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αξιοσημείωτο, στο οποίο στάθηκαν οι περισσότεροι εκ των παρευρισκομένων, είναι ότι η εκδήλωση ήταν ανοιχτή σε όλους τους νέους υποψήφιους όλων των συνδυασμών. Παρ’ όλα αυτά, οι περισσότεροι επέλεξαν την διέξοδο να μην εκτεθούν και ως εκ τούτου να μην αφουγκραστούν την νεολαία του Κιλκίς! ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!!!

Δελτίο τύπου από Αλλά…ζω 

 

Σχολιάστε