My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αλέξανδρος: 2 μετάλλια και 1ος σε ομαδική

Την πρώτη της  εμφάνιση σε επίσημους αγώνες , πραγματοποίησε το Σάββατο 6 Απριλίου  η νεοσύστατη Ακαδημία κλασσικού αθλητισμού του ΑΠ Αλέξανδρου Κιλκίς , που αγωνίστηκε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα των συνθέτων αγωνισμάτων (τέτραθλο) του ομίλου του Ν. Κιλκίς της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.

Στους αγώνες , που διεξήχθησαν στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς , αγωνίστηκαν οι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ14 από όλα τα σωματεία που καλλιεργούν τον στίβο στο ν. Κιλκίς και ο συναγωνισμός από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες  ήταν έντονος και στα τέσσερα αγωνίσματα του προγράμματος   σπριντ 60μ , άλμα σε μήκος , ρίψη μπάλας 200 γρ και δρόμος 1200μ.

Η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς  , παρά την πολύ μικρή αγωνιστική εμπειρία της , αφού μετράει μόλις λίγους μήνες αθλητικής ζωής, έδειξε εξαιρετικά  δείγματα στην πρώτη της αυτή παρουσία και κατάφερε μάλιστα να διακριθεί κατακτώντας δύο μετάλλια και κερδίζοντας την 1η θέση στην ομαδική βαθμολογία των Παμπαίδων , δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από προπονητικό επιτελείο και διοίκηση του συλλόγου.

Αν μάλιστα έλλειπε και η ατυχία του τραυματισμού από το πρώτο κιόλας αγώνισμα της Κωνσταντίνας Κούρλη , τότε είναι βέβαιο πως ο αριθμός των μεταλλίων θα ήταν πολύ μεγαλύτερος.

Οι διακρίσεις των μεταλλίων για την ομάδα του Αλέξανδρου προήλθαν από την 1η θέση του Δημήτρη Χριστοφορίδη και την 3η θέση του Ντένη Κότσι στα 1200 μ, ενώ για την 1η θέση της ομαδικής βαθμολογίας των αγοριών βαθμολογήθηκαν οι Παναγιώτης Αναστασούδης, Αντώνης Πολατίδης , Γιάννης Μαυροκεφαλίδης , Παντελής Παρλαλογλου , Παναγιώτης Σακαλής , Παναγιώτης Κακαβίτσας και Νίκος Παλαμίδης.

Τους αθλητές συνόδεψε στους αγώνες η Έφορος του τμήματος Στίβου Χριστίνα Ντουντούκη και τους καθοδήγησαν προπονητικά οι Κωνσταντίνος Μηναρετζής , Ζωή Μπουκουβάλα και Σπυριδούλα Μηναρετζή.

Σχολιάστε