My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Αλέξανδρος: Πέρασε κι απ`την Σάντα

alexandros-santaΆνετα χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα ο Αλέξανδρος Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από τον δεύτερο στην βαθμολογία Ποντιακό Ν.Σάντας με σκορ 0-2. Το Σάββατο στο τελευταίο παιχνίδι πριν τις διακοπές  των Χριστουγέννων στο κρισιμότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Αλέξανδρος αύξησε την διαφορά του στην βαθμολογία από τον Ποντιακό και Ολυμπιακό Γαλλικού στους 5 και έτσι οι διακοπές θα τον βρουν να σκέπτεται μόνο την μεταγραφική του ενίσχυσή ,αλλά και το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του με τον δεύτερο πλέον Γαλλικό, που θα κρίνει κατά πολύ την υπόθεση άνοδο στην Α1 του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚιλκίς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και επιφυλακτικά και για τις δύο ομάδες αλλά σιγά σιγά ο Αλέξανδρος δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ δύο με τον Ντουντούκη και μία με τον Φυλακτάκη. Στο 33’ λεπτό μετά από κόρνερ του Σπυριδόπουλου πήρε την γυριστή κεφαλιά ο Βασιλειάδης και στο κέντρο της αντίπαλης εστίας ο Φυλακτάκης με πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 42’ σε μια άτυχη στιγμή για τον αρχηγό του Αλέξανδρου Ντουντούκη, σε μια διεκδίκηση στον αέρα δεν πάτησε καλά, γύρισε το γόνατό του και απεχώρησε από το παιχνίδι.

Ο Αλέξανδρος παρόλο την απώλεια του αρχηγού του, έδειξε χαρακτήρα και συνοχή και σχεδόν όλοι οι παίκτες του έδειξαν να ξέρουν τι ζητούν μέσα στο γήπεδο ,με ρόλους και τήρηση όλων των οδηγιών τους από τον πάγκο. Έτσι στο 73’ του αγώνα και αφού οι γηπεδούχοι δεν ήταν επικίνδυνοι μπροστά, σε μία αντεπίθεση και κούρσα από δεξιά του Βασιλειάδη, στην πολλή καλή σέντρα πάσα που επιχείρησε προς τον Μιχαηλίδη, αυτός με ένα υπέροχο πλασέ στην κίνηση κρέμασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και σημείωσε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Αλέξανδρου Κιλκίς δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την πολύ σπουδαία εμφάνισή τους ,αλλά και για την  πολύτιμη νίκη τους και στην αντίπαλο ομάδα για το πάθος που διεκδίκησε την νίκη.

Σχολιάστε