My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Αλέξανδρος: Νίκες στη Θράκη

Απόλυτα πετυχημένη υπήρξε η ποδοσφαιρική εκδρομή των τμημάτων Προτζούνιορ (Ίντερ) και Τζούνιορ (Ρεάλ) του Αλέξανδρου Κιλκίς σε Κομοτηνή και Ξάνθη το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου.

alexandrosΣτην αποστολή συμμετείχαν 28 αθλητές, 3 προπονητές-συνοδοί   ( Μιχάλης Αναστασιάδης και Κώστας Ντουντούκηςως προπονητές και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ως αρχηγός Αποστολής) και ισάριθμοι περίπου γονείς .

     Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι μικροί ποδοσφαιριστές ήταν πλούσιες και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να μυήσουν τα παιδιά σε αξίες του Αθλητισμού όπως το ομαδικό πνεύμα,η αθλητική πειθαρχία και ο αλληλοσεβασμός.

       Στο αγωνιστικό κομμάτι οι τζούνιορ του Κώστα Ντουντούκη κέρδισαν τα συγχαρητήρια όλων με την σπουδαία νίκη τους με το αντίστοιχο τμήμα της Σκόντα Ξάνθης σε εναν καταπληκτικό σε εξέλιξη αγώνα, όπου το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Μια μέρα νωρίτερα έχασαν ”στα σημεία” από το αντίστοιχο τμήμα του Πανθρακικού με σκορ 5-4, σε ένα παιχνίδι όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές του Πανθρακικούεκμεταλεύτηκαν με τον καλύτερο γι αυτούς τρόπο τα λάθη των μικρών του Αλέξανδρου.

paidiko-podosfairoΟι προτζούνιορ του Μιχάλη Αναστασιάδη πέτυχαν το απόλυτο των νικών επικρατώντας του Πανθρακικού με σκορ 6-2 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και κερδίζοντας τα εύσημα των ιθυνόντων της ακριτικής ομάδας. Την δεύτερη μέρα επικράτησαν της Ακαδημίας του Ηρακλή Ξάνθης (ο Κανονισμός Λειτουργίας της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθης δεν προβλέπει σύσταση τμήματος προτζούνιορ) με σκορ 3-0.

     Όλη η αποστολή του Αλέξανδρου Κιλκίς κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι μόνο για την αγωνιστική απόδοση αλλά κυρίως για τη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού , στους αγωνιστικούς χώρους, στο ξενοδοχείο αλλά και κατά τις περιηγήσεις τους στις δυο ακριτικές πόλεις.

    Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να συγχαρεί τους αθλητές της για την άψογη συμπεριφορά τους ,τους συνοδούς-προπονητές, τους γονείς που συμμετείχαν για την ουσιαστική συνεργασία τους, το ταξιδιωτικό γραφείο ”Κριεζή” και ιδιαίτερα τον οδηγό και φίλο της Ακαδημίας Βασίλη Παυλίδη, τα ξενοδοχεία ”Chris&Eve” και ”Le Chalet” σε Κομοτηνή και Ξάνθη αντίστοιχα και φυσικά τους υπευθύνους των υποδομών της ΠΑΕ Πανθρακικός Κα Τσιγγέλη Ελένη και της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθης Κο Περικλή Καλογιάννη για την άψογη φιλοξενία.

Σχολιάστε