My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αλέξανδρος: Κυπελλούχοι οι Προτζούνιορ

alexandros-kilkis

Την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα Προτζούνιορ ΙΝΤΕΡ της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς, στο μεγάλο τουρνουά που ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Μετεώρων με σκορ 2-0.

Έτσι η γιορτή που ξεκίνησε την Πέμπτη έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους μικρούς αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση σε σύνολο 8 ομάδων και μάλιστα με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον άλλο μεγάλο τελικό οι Παίδες της Ακαδημίας στάθηκαν άτυχοι αφού στην διαδικασία των πέναλτι ηττήθηκαν ενώ η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1 με τον αντίπαλο να ισοφαρίζει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στους Παίδες του Αλέξανδρου, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί καθ’όλη την διάρκεια του τουρνουά προσέφεραν πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα διατηρώντας το αήττητό τους σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά.

Οι Προπαίδες ΑΓΙΑΞ 2004 επίσης … προδόθηκαν και αυτοί στην διαδικασία των πέναλτι ενώ η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έληξε ισόπαλη 1-1, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό σε συνεργασία αλλά και εκτέλεση γκολ που καταχειροκροτήθηκε από όλους τους θεατές.

Σχολιάστε