My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αλέξανδρος: Επίσκεψη σε Ακαδημία

Ποδοσφαιρική δράση με φιλικά παιχνίδια στην Ακαδημία του παλαίμαχου άσου Ντίνου Κούη περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου. Οι προπονητές, οι συνοδοί αλλά και οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν έναν καλό ”παλιό” φίλο της Ακαδημίας, καθώς ο Ντίνος Κούης διετέλεσε επί μακρόν και με μεγάλη επιτυχία Τεχνικός Διευθυντής στην Κιλκισιώτικη Ακαδημία κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της.

paidiko-podosfairoΣτο αγωνιστικό κομμάτι, οι Παίδες του Ηλία Ξανθόπουλου γνώρισαν μετά από ένα μεγάλο σερί νικών την πρώτη τους ήττα στη νέα χρονιά με σκορ 3-1 και με τις ελλείψεις λόγω ασθενειών να παίζουν ρόλο καταλυτικό. Οι Παίδες πάλεψαν σθεναρά να γυρίσουν το 2-1, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με το τρίτο γκολ των γηπεδούχων να σημειώνεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και να σφραγίζει τη νίκη ενός πολύ δυνατού αντιπάλου.

      Οι Τζούνιορ BOCA του Κώστα Ντουντούκη νίκησαν την Ακαδημία ΛΥΚΟΙ FC με σκορ 5-4, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο για άλλο ένα παιχνίδι.

      Οι Τζούνιορ ATHLETIKO δεν τα κατάφεραν απέναντι στους τζούνιορ του Ντίνου Κούη χάνοντας με σκορ 4-3 παρουσιάζοντας όμως μια εικόνα ελπιδοφόρα όσον αφορά την αγωνιστική τους απόδοση.

       Οι προτζούνιορ ΜΑΡΣΕΙΓ (2008) και ΙΝΤΕΡ (2007)  του Μιχάλη Αναστασιάδη έπαιξαν αντίστοιχα με τις Ακαδημίες της Ηλιούπολης και του Ντ. Κούη και …χόρτασαν με την ψυχή τους διασκέδαση και ποδόσφαιρο (να σημειωθεί ότι σ’ αυτές τις ηλικίες οφείλουμε να προάγουμε το ποδόσφαιρο ως μέσο διασκέδασης και διαπαιδαγώγησης και ποτέ ως γνώμονα επιτυχίας το αποτέλεσμα).

     Φουλ ποδόσφαιρο και …ασφαλώς δράση είχαμε και για τους μικρούς ”Μπαμπίνι” του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο όμορφο είναι αυτό το άθλημα όταν παίζεται χωρίς σκοπιμότητα.

      Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τη διοργάνωση του Εσωτερικού Τουρνουά που για άλλη μια χρονιά διοργανώνεται και θα ολοκληρωθεί σε δυο αγωνιστικά Σαββατοκύριακα.

Σχολιάστε