My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αλέξανδρος: Διακρίσεις της Ακαδημίας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τετράθλου ΠΠΒ- ΠΚΒ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας (¨Όμιλος του Κιλκίς)

Πολλά χαμόγελα με πολλές διακρίσεις, μετάλλια και πρωτιές σε πολλά αγωνίσματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς με ξεχωριστούς πρωταγωνιστές την Κωνσταντίνα Κούρλη και τον Ντένι Κότσι .

Στην κατηγορία ΠΚ Β΄ η Κούρλη κατέκτησε την 1η θέση στα 60μ , το άλμα σε μήκος , τη σφαιροβολία και φυσικά στο σύνολο , ενώ στην στην κατηγορία ΠΠ Β’ ο Κότσι ήταν 1ος στη ρίψη Vortex , 2ος στα 60μ , 3ος στο άλμα σε μήκος και 3ος στο σύνολο. Στην ίδια κατηγορία ο Δημήτρης Αραμπατζής ήταν 3ος στη ρίψη Vortex, ο Παναγιώτης Κακαβίτσας 3ος στα 60μ και ο Δημήτρης Τσουτσουλίγκας 3ος στη σφαιροβολία , ενώ συμμετείχαν επίσης με επιτυχία ο Παναγιώτης Αναστασούδης και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης .

Στους αγώνες τους αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς καθοδήγησαν οι προπονητές του αγωνιστικού τμήματος Κωνσταντίνος Μηναρετζής και Σπυριδούλα Μηναρετζή και τα συνόδεψε από πλευράς της Διοίκησης ο Μιχάλης Αναστασιάδης.

Σχολιάστε