My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Αιχμή προς τη νέα δημοτική αρχή Κιλκίς

Με μια αιχμή προς τη νέα δημοτική αρχή Κιλκίς, η απελθούσα αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άννα Δημάκη εξέδωσε μια αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση, στην οποία ωστόσο τονίζει ότι η ενασχόλησή της με τα τοπικά δρώμενα δεν τελειώνει, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: “Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, με σηκωμένα μανίκια και πολλές ελπίδες για το αύριο που ζυγώνει”.

Όσο για την αιχμή της προς τη νέα δημοτική αρχή, η κ. Δημάκη τονίζει: “Δυστυχώς, παρά τις συνεχείς προσκλήσεις μου προς τη νέα διοίκηση να βρεθούμε για να τους ενημερώσω για το έργο μας και για το τι υπολείπεται, δεν υπήρξε συνάντηση ούτε παράδοση παραλαβή της αντιδημαρχίας”.

Η δήλωση της κ. Δημάκη έχει ως εξής:

“Και να που φτάσαμε στο τέλος μιας διαδρομής. Όχι του δρόμου. Ένα ταξίδι ολοκληρώθηκε για να οραματιστούμε και να δρομολογήσουμε το επόμενο. Αλλά η δική μου διαδρομή, σε αντίθεση με τους στίχους του Λειβαδίτη, είναι γεμάτη αποσκευές.

Με όμορφες στιγμές, δημιουργικές ημέρες και κυρίως με επαφές με νέους ανθρώπους, φιλότιμους, πρόθυμους, εξαίρετους συνεργάτες.Ήταν μια διαδρομή με στόχο, με προσδοκίες, με δουλειά προσωπική μα κυρίως ήταν μια διαδρομή εμπειρίας, γνώσης και αυτοεξέλιξης.

Προσπάθησα να εμπνεύσω και να εμπνευστώ, να βοηθήσω και να βοηθηθώ, να κινητοποιήσω και να κινητοποιηθώ για να βελτιώσω την ποιότητα ζωής όσων ζούμε σε αυτό τον απομακρυσμένο δήμο.

Τη γκρίζα καθημερινότητα δεν την υπηρέτησα αντίθετα με όλες τις δυνάμεις μου επιχείρησαν να ενώσω σε μια κοινή προσπάθεια ανθρώπους ανήσυχους, ενεργούς, με αγάπη για την πόλη, ανθρώπους που είχαν και ήθελαν να δουν το Δήμο να ανθίζει. Δεν θα επικαλεστώ το μικρό διάστημα που υπήρξα αντιδήμαρχος για ό,τι δεν πρόλαβα.

Είμαι ήσυχη και ευχαριστημένη από όσα έζησα στο διάστημα της αντιδημαρχίας μου. Τα δεν και οι αρνήσεις δεν μου ταιριάζουν. Έμαθα να μάχομαι καθημερινά για τη ζωή μου, την οικογένεια μου, τη δουλειά μου, τους συνανθρώπους μου, την πόλη μου.

Υπάρχουν πολλά που θέλω να κάνω και να προσφέρω στην πόλη, έχω σχέδια και όραμα.Υπάρχουν πολλά που ξεκίνησα και χρειάζεται να ολοκληρωθούν.

Δυστυχώς, παρά τις συνεχείς προσκλήσεις μου προς τη νέα διοίκηση, να βρεθούμε για να τους ενημερώσω για το έργο μας και για το τι υπολείπεται, δεν υπήρξε συνάντηση ούτε παράδοση παραλαβή της αντιδημαρχίας.

Δεν πειράζει. Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, με σηκωμένα μανίκια και πολλές ελπίδες για το αύριο που ζυγώνει. Σας ευχαριστώ όλους για την κοινή πορεία.Δεν λέμε αντίο…..εις το επανιδείν.”

Σχολιάστε