My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Αιμοδότες δωρίζουν Η/Υ

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στο χώρο του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, έλαβε χώρα η παράδοση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή με τον απαραίτητο συνοδό εξοπλισμό του, δωρεά εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) μέσω του κ. Θεολόγου Ζώτου, για τις ανάγκες της καταχώρησης και της καταγραφής των αιμοδοτών του Κιλκίς στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών.

1.Η παράδοση του εν λόγω υλικού έγινε από τον εκπρόσωπο της επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΟΣΕΑ και διοικητικό στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κ. Ζώτο Θεολόγο παρουσία του Διοικητού του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Θέμη Ανθρακίδη και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Σταθμού Αιμοδοσίας αλλά και της νοσηλευτικής υπηρεσίας  του νοσοκομείου.

Ο κ. Ζώτος εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας όσο και στη διοίκηση του νοσοκομείου για την άψογη συνεργασία τους και την άμεση ανταπόκριση τους σε θέματα που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία.

Στη συζήτηση τους έγινε αναφορά και στα γυρίσματα των διαφημιστικών της Εθελοντικής Αιμοδοσίας 2015 που για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του νοσοκομείου μας αποτελώντας  μια «έξυπνη» κίνηση  που θα προβάλει το νομό και το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο. Όπως τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, τα γυρίσματα των διαφημιστικών είναι ο προάγγελος για την καθιερωμένη πλέον αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στις 8 του Μάη  που στέφεται με απόλυτη επιτυχία με μεγάλη συμμετοχή  αιμοδοτών.

 

Σχολιάστε