My Twitter Feed

27 Νοεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣ Παιονίας στις 30 Νοεμβρίου -

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

ΚΙΝΑΛ: Τα εκλογ. τμήματα σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Λαμπρή ενθρόνιση Βαρθολομαίου -

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε Κιλκίς – Παιονία -

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Ειρήνη: Συρρίκνωση ενισχύσεων -

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Και αρνητές της …Εκπαίδευσης! -

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, 2021

Η Αγαθοπούλου για τις γυναικοκτονίες -

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, 2021

Η ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη -

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, 2021

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας (open) στο Κιλκίς

 

   Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς με την στήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας Κιλκίς διοργανώνει ανοιχτό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (Μountain Βike) την 2α Σεπτεμβρίου 2012 με εκκίνηση και τερματισμό τον λόφο του Αγίου Γεωργίου.

   Ώρα εκκίνησης 11π.μ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

    Η διαδρομή είναι κυκλική δύο (2) γύρων των 19 χλμ (38 χλμ συνολικά) και κινείται σε δασικούς δρόμους πευκοδάσους και πανέμορφα μονοπάτια. Σε σχέση με την περσινή διαδρομή έχουν προστεθεί ακόμα 3 πιο απαιτητικά μονοπάτια μήκους 3 χλμ περίπου.

    Υπάρχει η δυνατότητα όποιος θέλει να επιλέξει να αγωνιστεί σε μόνο ένα  (1) κύκλο της  διαδρομής (19 χλμ)  κατηγορία FUN με κόκκινα νούμερα).

    θα γίνει προεκκίνηση με συνοδεία περιπολικού περνώντας από το κέντρο της πόλης και η εκκίνηση θα δοθεί από το φανάρι της διασταύρωσης 21ης Ιουνίου-Βενιζέλου. Θα ανηφορίσουμε την οδό Μητρ. Χαρίτωνος θα πάμε αριστερά στην Μητροπόλεως και θα βγούμε στην Αγίου Γεωργίου ανηφορίζοντας  προς το λόφο Αγ. Γεωργίου περνώντας μπροστά από το θερινό σινεμά και από εκεί συνεχίζουμε στον χωματόδρομο κατηφορίζοντας προς το υδραγωγείο και συνεχίζουμε για περίπου 2 χλμ μέχρι να μπούμε στο πρώτο μονοπάτι και έπειτα στο πανέμορφο πευκόδασος (είναι χαρακτηρισμένο ως καταφύγιο θηραμάτων)  όπου βρίσκεται και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής . Ο συνδυασμός της εναλλαγής δασικού δρόμου και 10 πλέον μονοπατιών καθιστούν πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα την διαδρομή.

    Αφήνοντας το πευκόδασος μετά από 2 χλμ περίπου μπαίνουμε στο κυρίως μονοπάτι (4 χλμ περίπου) περιμετρικά του λόφου. Φυσική κατάσταση  και τεχνική είναι απαραίτητα για να το απολαύσετε.

    Και πάμε για τον δεύτερο κύκλο…..

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    Ο αγώνας είναι ΟΡΕN  και μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας πάνω από 18 ετών. Μικρότερης ηλικίας αθλητές μπορούν να μετάσχουν μετά από ενυπόγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους και θα αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία 18-29.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

    Ανδρών. 18-2930-3940-4950+  FUN (κόκκινα νούμερα για ένα γύρο της διαδρομής)

    Γυναικών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    Παρακαλούνται οι αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως, για την καλύτερη προετοιμασία της διοοργάνωσης, στο  http://mtbracekilkis.wordpress.com/

    Εγγραφές θα γίνονται επίσης και στον χώρο της αφετηρίας, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση.

    Κόστος Συμμετοχής  10 ευρώ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

    Ανεφοδιασμός με νερό και ισοτονικό θα υπάρχει στο 7ο και 15ο χλμ. Παρακαλούνται οι αθλητές να πετούν σκουπίδια μόνο εντός των σταθμών υποστήριξης.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

    Η διέλευση των αθλητών και αθλητριών θα καταγράφεται σε τρία σημεία της διαδρομής. Οι αθλητές και αθλήτριες είναι υποχρεωμένοι να φορούν κράνος και τον αριθμό τους σε εμφανές σημείο ώστε να μπορούν οι κριτές να τους καταγράφουν χωρίς πρόβλημα και καθυστέρηση.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΘΛΑ

    Στον 1ο κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο και μετάλλιο, όπως επίσης και μετάλλια στους 2ους  και 3ους . Αναμνηστικά διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν.

Μετά τον αγώνα θα προσφερθούν εδέσματα  στους συμμετέχοντες, προσφορά των χορηγών μας.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

    Θα υπάρχει υποστήριξη από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και την Πολιτική Προστασία.

 

 

Σχολιάστε