My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αγαθοπούλου: Όχι στη κατάργηση του Κράτους Πρόνοιας

bohtheia-sto-spitiΣτη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι σήμερα (Τετάρτη) το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας,  παρευρέθηκε η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρήνη Αγαθοπούλου, μαζί με τους συναδέλφους της, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Γιάννης Σταθά.

Η κ. Αγαθοπούλου, δήλωσε εκ μέρους των βουλευτών, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ τάσσεται  στο πλευρό τόσο των εργαζομένων, όσο και των ηλικιωμένων και των οικογενειών τους που εξυπηρετούνται από το εν λόγω πρόγραμμα. Τόνισε ότι, τόσο στους δρόμους όσο και μέσα στο Κοινοβούλιο, ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του συνόλου των εργαζομένων της χώρας, “των οποίων τα δικαιώματα αυταρχικά  καταστρατηγεί η τρικομματική συγκυβέρνηση”.

Υποστήριξε, τέλος, πως ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ “αντιτάσσεται από θέση αρχής στην κατάργηση του Κράτους Πρόνοιας, που μεθοδεύεται από κυβερνητικούς και κύκλους συμφερόντων, με πρόσχημα τις υποχρεώσεις των μνημονίων και την δήθεν ανάπτυξη της χώρας, και που ως άμεσο και αναπόδραστο αποτέλεσμα έχει την εμπέδωση της ανισότητας και την εξαθλίωση της πλειοψηφίας των ανθρώπων του τόπου μας”.

Σχολιάστε