My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Αγαθοπούλου: Μαζί με φαρμακοποιούς

Ειρήνη Αγαθοπούλου“Το σκληρό πόκερ απέναντι στους φαρμακοποιούς της χώρας και την ομαλή διάθεση φαρμάκων, που αποφάσισε η τρικομματική κυβέρνηση να παίξει στις πλάτες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, ανέλαβε από χτες χωρίς προσχήματα ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος.

Τώρα που εξαντλήθηκαν τα δακρύβρεχτα κυβερνητικά επιχειρήματα για τη δόση που περιμέναμε, ήρθε η ώρα του αυταρχισμού, της δημόσιας διαπόμπευσης και ενοχοποίησης του κλάδου, της λοιδορίας, της αλαζονείας και του ψεύδους. Αυτό συνάγεται από το χτεσινό παραλήρημα, αλλά και την σημερινή στάση του κ. Λυκουρέντζου, απέναντι στη μαζική κινητοποίηση των φαρμακοποιών”.

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Ειρήνη Αγαθοπούλουπου, η οποία παρευρέθηκε στην κινητοποίηση που συγκάλεσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και οι σύλλογοι του λεκανοπεδίου Αττικής, έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Όπως τόνισε η βουλευτής στις δηλώσεις της, “η επιλογή της ηγεσίας του Υπουργείου να καταφερθεί υπονομευτικά απέναντι στις νόμιμες συνδικαλιστικές εκπροσωπήσεις των φαρμακοποιών, να αμφισβητήσει το ρόλο, ακόμα και την μελλοντική τους ύπαρξη, στην προσπάθεια να διχάσει τον κλάδο, την ίδια ώρα που επιχειρεί να πείσει την κοινωνία ότι για όλα φταίνε οι φαρμακοποιοί, αποτελούν στάση και συμπεριφορά άλλων, μαύρων εποχών για τη δημοκρατία στη χώρα μας”.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, συμφώνησε με την εκτίμηση των διαμαρτυρόμενων φαρμακοποιών, ότι το Υπουργείο δεν δείχνει καμία διάθεση συνεννόησης και κατέληξε ότι η λύση πλέον είναι «…να φύγουν, τώρα!!»

Σχόλια
One Response to “Αγαθοπούλου: Μαζί με φαρμακοποιούς”
  1. Είδαμε και το αποτέλεσμα όταν το υπουργείο έδειχνε “διάθεση συνεννόησης” εξυπηρετώντας πάντα τα συμφέροντα κάποιων λίγων προνομιούχων φαρμακοποιών. Το αποτέλεσμα της συνδιαλλαγής τόσων ετών το βλέπουμε και στο Κιλκίς. Η κα. Αγαθοπούλου (όπως φυσικά και άλλοι γνωστοί φαρμοκοποιοί) έχουν καταφέρει να αποκτήσουν άδεια φαρμακείου σε πολλή μικρή ηλικία ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν δεκάδες συνάδελφοί τους, όλοι τους πτυχιούχοι φαρμακευτικής, που είναι άνεργοι εδώ και χρόνια. Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια, όλοι έχουμε καταλάβει τι είδους πόκερ παίζεται.

Σχολιάστε